Szekeres Viktor

A hónap plakátja a Csillagok háborúja 9-é

Stílusos plakátot kapott az új Star Wars-film.

E hét végén került megrendezésre a Kalifornia állambeli Anaheimben a hatodik D23 Expo, ami a Disney nagyszabású rendezvénye, melynek középpontjában egy ideje már nem csak a Disneylandes látványosságok állnak, hanem a Disney stúdió által gyártott és bemutatás előtt álló filmek is, melyek többségéről exkluzív információkat kaphattak a látogatók és a sajtó. A stúdió természetesen az új Star Wars-mozifilmet is elég erősen megtámogatta. Pár, a szereplőkre vonatkozó infó mellett bemutatták az első, komolyabb plakátot.

A Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) című scifi-akciófilm idehaza december 19-én kerül bemutatásra a mozikban, minden bizonnyal jókora érdeklődés kíséretében. A film főszereplője egy fiatal, angol színésznő, Daisy Ridley lesz. A rendező pedig J.J. Abrams.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • trabantos82 #8
  Bírnám ha kiderülne, hogy Snoke valójában csak Sidious félresikerült klónja volt.
 • Zombee #7
  A plakátot elnézve Sidious nem annyira hulla. Snoke meg... a 2 film alatt annyira jelentéktelen volt, a halálában is ez lepett meg, hogy nem értettem, egyáltalán minek szerepelt.
 • Cyberdog #6
  Van még valamicske remény. Fanfilmesek körében vannak Legends hívők. S mostanában mozgolódni is kezdtek mert t*kük tele a Disney ámokfutásával.

  Talán valamelyik fanfilmes bevállalja a Thrawn trilógiát. Már volt szerencsém egy-két Mara Jade filmhez, Igaz az egyik 99-s film volt, de a másik azt hiszem 2017-s.

  De találkoztam olyan alkotásokkal is amelyek a szürke jedikkel foglalkoztak.

  A Legend SW univerzum 1000x érdekesebb még mindig, mint a Disney-Abrams preferálta SW univerzum.
 • wraithLord #5
  :D


  De most komolyan. Palpi is halott, Snoke is halott. Miért nem Snoke-ot hozzák vissza, hogy mégsem halt meg? Rá kíváncsi lennék - ha az Ep8 nem történt volna meg.
  Palpatine lezárt dolog (tudom, a Legends-ben nem az...), Snoke-ot Johnson univerzális randomgenerátora kiírta a sztoriból... XD Igazán kaphatna még egy esélyt szegény, ha már ennyire erőlködik, hogy 40 méteres hologramot csináltatott magának. :D
 • Prof William #4
  Én mondom meg volt ez az egész bundázva annak idején Vödör Nagyúrral. Úgy tett mintha ledobta volna Palpit, de az akna alja jól ki volt párnázva + be volt készítve némi tűzijáték, szóval Luke totál elhitte az egészet.
 • Cyberdog #3
  Azért az egész poszter beállítás tekintetében erősen hajaz a Jedi Visszatér poszterére, de ha jól emlékszem ezt a fajta észrevételt a Sithek bosszúja is megkapta.

  A plakát sablon, csak a karaktereken változtattak...

  Rey és Luke áll egymással szemben...
  - Rey!
  - Igen?
  - Én vagyok az apád!
  Rey meglepetten bámul Luke-ra majd felkiált
  - Igeeeeen!


  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.08.26. 03:53:26
 • wraithLord #2
  Palpival a háttérben azért annyira mégsem jó ez a plakát...
 • gombabácsi #1
  the rise of sátánmikiegér