Szekeres Viktor

Új infók Rian Johnson Star Wars-trilógiájáról

Még mindig fejlesztés alatt van a Rian Johnson-féle Star Wars-trilógia.

Rian Johnson, a Star Wars: Az utolsó jedi rendezője a minap interjút adott az Observernek a tervezett Star Wars-trilógiájáról, amiben elmondta, hogy filmjei új narratívát fognak bemutatni a Skywalker-sagán kívül, és épp ez jelent számára kihívást, valamint teszi szórakoztatóvá a projekt fejlesztését.,

Mint ismert, a Lucasfilm azt már korábban bejelentette, hogy az eredeti trilógia folytatását képező újabb három részt Rian Johnson készítheti el, tavaly év elején pedig kiderült, hogy a Game of Thrones készítői, David Benioff és D.B. Weiss is egy új trilógián kezdtek el dolgozni. A Disney nem olyan régen bejelentette, hogy 2022. december 16-án, 2024. december 20-án és 2026. december 18-án kerül moziba a következő 3 Star Wars-film, amiket Benioff/Weiss duó fog jelezni. Kérdés, hogy Rian Johnson filmjei mikor lesznek várhatóak a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #9
  Disneynek nem kellene eroltetni az SW-t nem megy ez nekik csak szart csinalnak...
  Plane ez a ket toketlen rendezo...
 • wraithLord #8
  Hát igen, ha valami nem tetszik, akkor a legtöbb, amit az ember tehet ellene, hogy nem vesz rá mozijegyet (esetleg nem veszi meg BD-n, DVD-n). De ha a többségnek ennek ellenére tetszik, akkor hiába volt az egész, és lesz folytatása a dolognak.

  Én számítógépes játékok esetén nem értettem soha ezt a készítők felé irányuló agressziót, ha nem azt csinálták, amit a jónép várt. De legfőképpen azért, mert szerintem az csak egy kicseszett játék. Ha nem tetszik, nem veszem meg, van mellette kismillió másik, ami még tetszhet. Meg egyébként sem létkérdés... (Ugyanez a filmekre is igaz.)

  Persze ettől még van részletesebb véleményem is róluk, mint az, hogy nem költök rájuk pénzt, és néha leírom, ha ráérek éppen.
 • BaliBoy #7
  Hogy dögölne meg...
 • zetortraktor #6
  Miért ne lehetne bárkinek véleménye? Én eleve meg sem nézem az SW-filmeket, mert tudom, mi lenne a véleményem róluk, sosem érdekeltek.

  Most nem azért, de nem rád céloztam, hanem azokra, akik vinnyognak. Mert, ha körülnézel, akkor vannak olyanok a neten, akik ezt teszik, meg akik csapkodják az asztalt és követelőznek, hogy egy film nem olyan legyen, amilyennek a készítői akarják, hanem olyanok, amilyennek ők. Meg petíciókat indítanak, meg efféle.

  Eskü, még ma is látni olyan idiótákat, akik, ha kijön a hír, hogy lesz, hogy "létezni fog" egy film, akkor elkezdik követelni, hogy ne létezzen. Akik, ha kijön egy szereposztási hír, hogy XY szerepelni fog egy filmben, akkor hisztizni kezdenek, hogy ne szerepeljen. Ők azok, akiknek alacsony a tűréshatáruk, akik folyamatosan érzékenykednek, mindenen besértődnek, követelőznek, stb.
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.08.17. 07:28:11
 • wraithLord #5
  Vinnyog a halál, azt csinálnak, amit akarnak. De azért ugye lehet róla véleményem? Még azt se mondhatod, hogy senkit nem érdekel, mert te reagáltál rá. :D
 • Ender Wiggin #4
  És ugye van egy delíriumos ostoba, aki tényleg azt hiszi, hogy az ő szava számít a SG fórumon, ezért nem fogja be....
 • zetortraktor #3
  Az trollkodás, ha tudják, hogy mit akarnak, és nem pár vinnyogóra hallgatnak? Onnantól lenne gáz Hollywood, ha hagynák, hogy a nézők dirigáljanak. És ugye van pár delíriumos ostoba, aki tényleg azt hiszi, hogy az ő szava számít Hollywoodnak, ezért nem fogja be.
 • wraithLord #2
  Mi van? Még lesz 6 film az SW9 után? :D Jesszus. Nem az a baj, hogy lesz, hanem hogy ebből hármat "az a Rian Johnson rendez" XD, aki letette az asztalra azt a kiváló Last Jedi-t... :D Jujj.
  Ezek ott a Disney-nél tuti direkt trollkodnak... :D
 • NEXUS6 #1

  Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.08.16. 13:56:36