Szekeres Viktor

Nem merték bevállalni itthon a két gyilkos babás horror egy napon történő bemutatását

Mégsem egy napon kerül moziba itthon a Gyerekjáték és az Annabelle 3.

Sokáig arra lehetett számítani, hogy idehaza a Gyerekjáték (Child's Play), valamint az Annabelle 3. (Annabelle Comes Home) ugyanazon a napon, június 27-én kerül bemutatásra a mozikban, azonban végül győzött a józan ész, és a hazai forgalmazók nem szabadítanak két gyilkos babás horrort egyszerre a közönségre - a Gyerekjáték végül 20-án kerül mozikba. Így nálunk is világpremier lesz.

Mindez azt is jelenti, hogy a Child's Playnek jóval nehezebb dolga lesz, hiszen míg az Annabelle folytatásának csak kisebb filmekkel (Bajnokok, Hercegnő Csodaországban, Spanyolul tudni kell és az igen ígéretes Yesterday) kell megküzdenie a forintokért, addig Chucky baba a Toy Story 4-gyel és a Csekély eséllyel is bokszolni fog.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    az egyiknek nincs célközönsége (értsd; nem csak kisgyerekes családoknak készült), kvázi mindenkinek szól, sőt, a másik is, szerintem. a gyerekjáték réteg, de a rétegből bőven lesznek, akiket érdekel a másik két film. engem pl. érdekelne, cserébe az annabelle egy cseppet sem. még azt is megkockáztatnám, hogy a gyerekjáték és az annabelle közöt kisebb az átfedés, mert az egyik egy oldszkúl vérengzés, a másik meg egy modern ijesztgetés, utóbbi inkãbb randi meg tinikompatibilis. de ha a foatalokat érdekelne fogja chucky, annak csak örülni fogok.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2019.06.16. 20:15:32
  • Zombee #1
    Nem gondolnám, hogy komolyan veszélyezteti egymást a Gyerekjáték és a Toy Story. Nem igazán egy a célközönség.