Szekeres Viktor

A lehető legmagasabb kereskedelmi mozis korhatárt kapta meg az Annabelle 3

Durva horror lesz a harmadik Annabelle-film.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, és hozta meg döntését azok besorolására vonatkozóan. Az egyik szóban forgó alkotás az új Annabelle-epizód volt, az Annabelle 3 (Annabelle Comes Home), amely megkapta az R-es plecsnit, mint az előző két rész is, vagyis leginkább 17 éven felülieknek szánják, e kor alatt nagykorú felügyelete ajánlott.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, azonban ezúttal olyan rövidre fogták, mint még soha, hiszen mindössze három szó és egy kötőszó áll a besorolás mellett: horror erőszak és borzalmak. Ami természetesen nem meglepő, de ebből is kiderül, hogy nem lesznek véres jelenetek a filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #3
    XD egy horror magas korhatár besorolást kap? Mik vannak?:)
  • kalapos01 #2
    Ezért írják, hogy kereskedelmi. Az NC nem kereskedelmi, egy forgalmazó sem fogja célba venni, ha pénzt akar csinálni, nagyítóval kell keresned az ilyen filmeket.

    És te komolyan vérrel azonosítod az R-t! Azt a nézők is tudják, hogy málnaszörp, manapság meg digitális freccsenések. Sokkal durvább, vérmentes filmek is lehetnek. Egy húzós témára sokkal inkább érdemes magas korhatárt tolni, mint egy infantilis vérfürdőre, amit senki nem vesz komolyan.
  • CsepeLee fiú #1
    Nagyon kusza és felesleges cikk. Legmagasabb, R-es, mégsem lesznek véres jelenetek. Most akkor mi? Viszont már ott sem stimmel az egész, hogy Amerikában van magasabb az R-nél. Az R a mi 16-osunk és 18-asunk között áll. Az ennél magasabb NC pedig kb. megegyezik a mi X-karikánkkal.