Szekeres Viktor

Előzetest kapott Stephen King-féle A ragyogás folytatása, a Doctor Sleep

Itt a Doctor Sleep teaser videója.

A Warner Bros. stúdió eredetileg 2020. január 24-ére tűzte ki a Doctor Sleep című Stephen King-adaptáció amerikai premierdátumát, de végül előrehozták 2019. november 8-ára. A filmet Mike Flanagan rendezte, aki nemrég a Netflixnek készítette el a Bilincsben című King-könyv adaptációját. Mint ismert, a történet a klasszikus A ragyogás, azaz a The Shining folytatásának tekinthető. Íme az első előzetese.


Mint a videóban is látható, Ewan McGregor kaparintotta meg Danny Torrence szerepét az adaptációban - természetesen a színész az ismert karakter felnőtt változatát alakítja. A film főgonosza Rebecca Ferguson lesz, de mellettük még szerepelni fog Carl Lumbly, Zahn McLarnon, Emily Alyn Lind, Bruce Greenwood, Jocelin Donahue, Alex Essoe és Cliff Curtis is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Átírták a könyvet, már ennyiből is látszik. McGregor pedig képtelen amerikai akcentusra, már sokszor bizonyította. Rossz választás...
  • Sir Charles #1
    Várós, bár remélem azért nem a Ragyogás százszor elpuffogtatott kliséivel próbálják majd eladni, mert sajnos az előzetesben szinte csak azok voltak.
    Olvastam a könyvet, talán még jobb is volt, mint a Ragyogás, abban nem volt sok visszapillantás az első történetre.