Szekeres Viktor

Kiderült, mikor érkezik a Szörnyella DeFrász mozifilm

Jövőre láthatjuk a Cruellát.

2020. december 23-ára tűzte ki a Disney a 101 kiskutya gonosztevőjéről, Szörnyella DeFrászról szóló élőszereplős mozifilmjének, a Cruellának az amerikai premierjét. Az már 2016-ban kiderült, hogy Emma Stone lehet a főszereplő, s mellette idén Nicole Kidmanről cikkeztek, hogy ő játszhatja el a karakter idősebb énjét. Akkor arról volt szó, hogy a 101 kiskutya című film ikonikus gonosztevőjének történetét Kelly Marcel vetette papírra, és a karakter eredettörténete lenne, nagyjából olyan szellemben, mind ahogy azt a Demóna tette. (A forgatókönyv korábbi verzióján Aline Brosh McKenna dolgozott.)

Azt egyelőre nem tudni, hogy miről szólna a film, de egyre több jel arra mutat, hogy a 70-es vagy a 80-as években játszódna, és a "gonosztevő" eredettörténete lenne, aki London utcáin cseperedett fel, és okkal gyűlöli a dalmatákat.

A rendezés kapcsán a Disney tárgyalásokat kezdett Alex Timbersszel, amiből nem lett semmi különféle időpont-egyeztetési gondok miatt, később pedig arról adhatunk hírt, hogy az Én, Tonya rendezőjét, Craig Gillespie-t akarja szerződtetni a stúdió.

De Frász karaktere, annak ellenére, hogy először az 1961-es animációs filmben láthattuk, nem Disney-agyszülemény, hanem Dodie Smith 1956-os, The Hundred and One Dalmatians című könyvében tűnt föl először. A rajzolt változatok mellett Szörnyellát Glenn Close is eljátszhatta az 1996-os élőszereplős feldolgozásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!