Szekeres Viktor

A DIsney újabb várt film premierjét halasztotta el egy évvel

Az Artemis Fowlt csak 2020-ban láthatjuk.

Mint ismert, a Disney nemrég megvásárolta a 21st Century Foxot, ami többek között azt is jelentette, hogy az utóbbi filmstúdiójának termékei Disney-s fennhatóság alá kerültek. Ahogy sejteni lehetett, az akvizíció több tervezett mozis premiert is érinteni fog, és a minap számunkra is kiderült, hogy a Disney mit is tervez a Fox filmjeivel. A Foxos filmek azonban a Disney-s premierek dátumait is érintik, hiszen a stúdió hirtelen a bőség zavarával kezdett el küzdeni.

A tervek szerint az Artemis Fowl például augusztus 9-én került volna bemutatásra a mozikban és a reklámozása már tavaly ősszel elkezdődött az első előzetes kiadásakor. Nos, a film bemutatójának dátumát 2020. május 29-ére halasztották, ami egyébként azt jelenti, hogy továbbra is bőven van bizodalma a stúdiónak a filmben, hiszen az időpont kiemeltnek számít.

Az Artemis Fowlt Kenneth Branagh rendezte abból a szkriptből, melyet Conor McPherson írt Michael Goldenberg forgatókönyvéből. Az Eoin Colfer által kitalált történet egy 12 éves milliárdosról szól, aki nem elég, hogy zseni, de még bűnözésre is adta a fejét, s még csak nem is sejti, hogy mit művelt, amikor fogságba ejt egy tündért, hogy megmentse a családját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!