Szekeres Viktor

Tévésorozat lehet A templomosok örökségéből

Steve Berry könyveiből terveznek sorozatot készíteni.

A Waterman Entertainment megvásárolta Steve Berry Cotton Malone-könyveinek tévésorozatos adaptációs jogait. Az első kötet a The Templar Legacy, ami itthon: A templomosok öröksége címen jelent meg. A világot járó és a történelem leglegendásabb és legikonikusabb rejtélyeit megoldó volt ügynökről szóló szériának egyelőre a pilotforgatókönyve készül, ami ha vevőt talál, akkor meg is valósulhat.

Az itthon is megjelent első kötet fülszövege a következő: "Cotton Malone, az amerikai igazságügyi minisztérium volt különleges ügynöke, antikvárium- tulajdonosként egy közel ezeréves titok nyomába ered. A templomos lovagok valaha olyan tudás birtokában voltak, amellyel még magát a római pápát is markukban tartották. A Nagymester felügyelete alatt a lovagrend tagjai a hétpecsétes titkot akár életük árán is megőrizték, hiszen ha kitudódott volna, alapjaiban rengethette volna meg a keresztény vallást és a világrendet.
A templomosok elveszett kincsei és titkai egy elvetemült orgyilkos-sereget irányító megszállott érdeklődését is felkeltik, aki megszerzi a kód megfejtéséhez szükséges térképet. Gyilkosság, cselszövés, politikai manipuláció, és könyörtelen hajsza a tudásért.
Steve Berry, a történelmi thriller nagymestere egy tudós alaposságával bogozza ki múltbéli események, legendák korunkig ható szövevényét. A New York Times bestsellerszerzője. Regényeit 40 nyelvre fordítják, 51 országban, több mint húszmillió példányban.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!