Szekeres Viktor

Új kosztümös sorozat érkezik a Downton Abbey készítőjétől

Sorozat lesz a Belgraviából.

Julien Fellowes ismét kosztümös sorozat készít az angol ITV csatornára, ráadásul az író ezúttal saját, Belgravia című regényét fogja képernyőre adaptálni. Mindez nem feltételes módot jelent tehát, hanem azt, hogy a sorozat biztosan elkészül, és nemsokára a castingjára is sor kerülhet. A története a 19. században, 70 évvel a Downton Abbey történései előtt játszódik majd.

Az itthon is megjelent regény hivatalos fülszövege a következő: "Sophia Trenchard a komornája kíséretében céltudatosan halad Brüsszel utcáin; az apja irodájába tart, hogy elújságolja: sikerült meghívót szereznie a társaság egyik legfontosabb eseményére, Richmond hercegné báljára. Egy estélyre, amely a lány egész életét megváltoztatja majd. Az időpont 1815. június 15-e, egy nappal a waterlooi csata előtt.
Huszonöt évvel később a társadalmi ranglétrán egyre feljebb kapaszkodó Trenchard családnak és a brit arisztokrácia egyik legelőkelőbb dinasztiájának, a Brockenhurstöknek két hölgytagja kényszerű ismeretséget és szövetséget köt Belgravia, az új, divatos londoni negyed egyik szalonjában. Közös titok fűzi ugyanis össze őket, amelyet az egyikük végleg eltemetne, a másikuk viszont a legszívesebben napvilágra hozna. Ez azonban sokak életét megváltoztatná, és vannak, akik mindent megtennének azért, hogy a múlt titkait örökre homály fedje..."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Montanosz #1
    na végre