Szekeres Viktor

Végre hírek a Mortal Kombat mozis rebootjáról

Nyáron forgathatják az új Mortal Kombatot.

Már jó ideje tervbe van véve a Mortal Kombat mozis rebootja, és most végre hallhatunk híreket is róla, azok után, hogy James Wan producer kiszállt a projektből. A terv ugyanis az, hogy nyáron elkezdik a forgatást Ausztráliában, valamint, hogy az egyik főszerepet Joel Edgerton vállalja el, aki Kano lehet a filmben. A rebootot Simon Mcquoid rendezné Greg Russo szkriptje alapján - az első filmes rendezőt a PlayStation, illetve a Halo reklámjai révén ismerhetjük. Most már tényleg csak az hiányzik, hogy a Warner Bros. stúdió zöld utat adjon a produkciónak.

Pár éve még az volt a terv, hogy esetleg a Mortal Kombat Legacy című websorozatot készítő Kevin Tancharoen fogja forgatni a mozifilmet. Korábban egyébként arról volt szó, hogy a film főhőse férfi lesz, aki részt vesz egy interdimenzionális küzdősport tornán, melyen szerzett tapasztalatai révén rádöbben a benne rejtező potenciálra, de azóta elég sokat változott forgatókönyv, ami jó pár újraíráson keresztülment.

A Paul W.S. Anderson által rendezett 1995-ös Mortal Kombat-film az első igazán sikeres játékadaptáció volt a mozikban. Ennek jó szereplése után nem csak második mozifilm, a Mortal Kombat: Annihilation készült 1997-ben, hanem Mortal Kombat: The Journey Begins címmel egy animációs előzmény, valamint két tévésorozat, az élőszereplős Mortal Kombat: Conquest és az animált Mortal Kombat: Defenders of the Realm.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    a 95-ös tetszett. Félek, hogy a reboot nem lesz jó. (mint általában lenni szokott. Kivétel 1-2 film.)