Szekeres Viktor

Egy kutya hazatér - az Egy kutya négy élete írójának újabb könyvének adaptációja kapott előzetest

Előzetest kapott az InterCom kutyás filmje.

Az Egy kutya négy élete elég nagy siker volt ahhoz, hogy Hollywood W. Bruce Cameron újabb kutyás könyvét is megfilmesítse, s ebből lett az Egy kutya hazatér, azaz az A Dog's Way Home, amit itthon január 10-én mutat be az InterCom. A filmhez a napokban készült el a szinkronizált előzetes.


A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő: "Mit tehet egy kutya, ha messzire kerül otthonról? Vágyakozik a gazdája után. És mit tesz egy olyan különleges, játékos kedvű, és makacs négylábú, mint Bella? Elindul. Hegyen-völgyön, havon és vadonon keresztülvágva, dacolva vadállatokkal, lavinával és ami a legveszélyesebb, az útjába akadó emberekkel keresi az otthonát, valamint a legjobb barátját, Lucast, meg az ő különleges családját.
Bella több mint 600 kilométert tesz meg. Szerez barátokat, és néha menekülnie kell. Egypárszor megetetik, máskor az életéért küzd… de csak egy cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.
Az Egy kutya négy élete című sikerkönyv írójának új regényéből készült film is ugyanazt a témát ünnepli: kutya és ember mindennél erősebb barátságát.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!