Szekeres Viktor

Ezen a filmen dolgozott annyit Peter Jackson - itt Ragadozó városok új előzetese

Megérkezett a Mortal Engines első trailerje.

A Universal Pictures továbbra is azt a taktikát használja új filmje, a Ragadozó Városok (Mortal Engines) eladására, amit egyes újságírók szoktak saját cikkeik esetében is, miszerint egy hívószóval, jelen esetben egy ismert névvel keltik fel a figyelmet egy egyébként pár szóval nem igazán eladható film kapcsán. Ez persze olykor nagyon hasznos, főleg, ha az ember hajlamos csak olyasmit nézni (kattintani), aminek hívogató a címe, és másképp nem találna rá. És az 5 milliós YouTube-os trailermegtekintés önmagáért beszél.


A "hívószó", illetve a márkanév természetesen Peter Jackson, aki Fran Walsh-sal vette meg Philip Reeve Mortal Engines-könyvsorozatának megfilmesítési jogait, majd miután elkészültek a mozis változat forgatókönyvének megírásával (melyben Philippa Boyens segített be), a szkript megrendezését Christian Riversre bízták, akinek ez volt az első ilyen jellegű munkája. Persze ettől nem kell tartani, hiszen Rivers elég régóta dolgozik már Peter Jacksonnal, volt ideje tanulnia. A fenti előzetesből kiderül, hogy mennyire lesz jacksonos a megvalósítás

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #5
    azon gondolom sokat nem gondolkodtak, hogy ez így egyfajta élöskődő viselkedés. Aminek annyi hátránya van, hogy az utolsó város kivégzése után a legnagyobb város is hamarosan meg fog szünni, mert nincs mit ellopni már. Gondolom a termelésen sem gondolkodik senki, hiszen 1xübb lopni mint megtermelni. Arról nem is beszélve, hogy ilyen monstrum közelettét lehet már 50-100km-ről hallani/érezni. A kis városok simán meg tudnának lógni előlük, hiszen még nem látszik, de már a műszerek jeleznek, tehát skera van.
    Viszont látványosnak ígérzkezik.
  • Macropus Rufus #4
    ott a pont
  • professional #3
    Kb 10mp alatt dőlnének romba az épületek! De senkit se érdekeljen a logika ha szépen néz ki...
  • Ender Wiggin #2
    egy újabb mary sue történet...
  • molnibalage83 #1
    Hát, sajnos ez zskatnak tűnik....