Szekeres Viktor

Megvan, kiről fog szólni az első Aquaman-spinoff

Horroros képregény-adaptációt forgatnak az Aquaman farvizén.

A világszinten több, mint 1 milliárd dolláros bevétel az Aquaman esetében természetesen azt jelenti, hogy ilyen hátszéllel elég jól el lehet indítani kapcsolódó filmeket és/vagy sorozatokat. A Warner természetesen megpróbálja meglovagolni a sikert, és a The Hollywood Reporter értesülései alapján arra használják fel, hogy egy viszonylag új képregényes karakter történetét vigyék vászonra.

A stúdió szerződtette Noah Gardnert és Aidan Fitzgeraldot, hogy írják meg a The Trench című horror szkriptjét, ami arról a szörnyetegről szólna, akivel Atlantisz királya találkozott a filmben. A lap úgy tudja, hogy a film The Trench királyságában játszódna, és senki nem szerepelne benne az Aquaman főszereplői közül. A producerek között ott lenne az Aquamant rendező James Wan, a költségvetés pedig természetesen jóval kisebb lenne, mint egy DC-s film esetében.

A viszonylag új képregényes karakter először az Aquaman-füzetek 2011-es, The New 52-es rebootja során tűnt fel, amikor épp Geoff Johns írta a "vizes" sztorikat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!