Szekeres Viktor

Harley Quinn visszatér - itt a Birds of Prey első előzetese


Már forog Harley Quinn képregényes karakterének új filmje, a Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) forgatása, amihez a Warner össze is dobott egy teaser videót, amiben természetesen nem valódi jeleneteket, inkább promósnitteket láthatunk.


Az nem meglepő, hogy a meglehetősen pocsékra sikeredett Suicide Squad anyagi sikerét a Warner stúdió mindenképp meg akarta lovagolni, és a több tervezett spinoffból először a legjobban fogadott karakter, a Mrgot Robbie által játszott Harley Quinn kap saját filmet. (Tavalyelőtt egyébként egy (azóta sem realizálódó) második rész mellett tervezték még a Gotham City Sirenst is.) A tervek szerint ez a film erősen korhatáros lesz, a költségvetése értelemszerűen jóval alacsonyabb lesz, mint a DCU-filmeké általában. A rendező az a Cathy Yan lesz, aki legutóbb a Dead Pigset készítette el.

Margot Robbie egy korábbi interjújában elmondta, hogy örül annak, hogy nem egyéni filmet kap karaktere, ugyanis szerint Harley Quinn társaságban jobban működik, amikor a mellette lévőkkel tud interakcióba lépni. A színész korábban azt ígérte, hogy a cosplayesek is örülhetnek, hiszen Harley új kinézettel és jelmezzel is jelentkezik majd - mindezt a fenti videó is bizonyítja.

A további szereplők: Mary Elizabeth Winstead (Huntress), Jurnee Smollett-Bell (Black Canary), Ella Jay Basco (Cassandra Cain/Batgirl), Ewan McGregor (Black Mask), Rosie Perez (Renee Montoya), valamint Ali Wong, Robert Catrini, Chris Messina, Steven Williams és Derek Wilson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #2
    Én pedig úgy vélem, hogy Harley Quinn karaktere (és az azt kitűnően megformáló Margot Robbie) nélkül már nem is emlékeznénk erre a filmre.
  • Zombee #1
    Nekem meglepő. Ok, hogy anyagilag sikeres lett a Suicide Squad, de kötve hiszem, hogy egy esetleges második rész akár csak a közelébe is kerülhetne. Konkrétan Harley Quinn is irritáló volt benne.