Szekeres Viktor

Rebootot kap a Suicide Squad - A galaxis őrzői rendezőjével

James Gunn rendezheti az új Öngyilkos osztag-filmet.

Azt minden bizonnyal senki számára nem kell ecsetelnünk, hogy a jó mozis szereplés ellenére a David Ayer által rendezett Suicide Squad - Öngyilkos osztag bedőlt a fogadtatása miatt, így bár egyértelmű volt, hogy a Warner tovább akarja vinni az ismertté vált címet, azt nem teheti meg szimpla folytatásként, hiszen a film biztos, hogy jóval kevesebb bevételt hozott volna. Így született meg a döntés, hogy ismét nekifutnak a szuperhős-filmnek, új szereplőkkel rebootolják a koncepciót, ahogy azt már többször is megtették Supermannel vagy Batmannel, és ahogy a Marvel is megtette például Pókemberrel.

A tervek szerint a The Suicide Squad címre hallgató reboot (az eredeti címhez képest a névelő az egyetlen változás) 2021. augusztus hatodikán kerül az amerikai mozikba. A forgatókönyvét James Gunn írja, mint ahogy a rendezője is ő lesz. Gunn filmjével új irányba akarja terelni a franchise-t, ami többek között másféle, A galaxis őrzőihez hasonlító hangvételt is jelent majd, és minden bizonnyal javarészt új karaktereket, de persze nem zárható ki, hogy lesz, aki az eredeti filmből vissza fog térni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #10
  Nem tipikus AAA kategóriás koncepció, de mégis csak egy valóságtól elrugaszkodott képregényes fantasy akció. Az, hogy a csapat nehezen komolyan vehető, ez is igaz. De a film baja a kivitelezés. A történet gyenge, a karaktereken semmilyenre írták, az ellenség is béna.
 • wraithLord #9
  Nekem az alapkoncepciótól is röhögnöm kellett, hogy a Pentagon anti-szuperhősöket kényszerít, hogy a kormánynak dolgozzanak.

  Mondjuk ez így leírva mégsem annyira vicces. Meg ez megy a DC-ben és a Marvelben úgy általában, csak szuperhősökkel, és nem kényszerítik őket, hanem kötelességtudatból csinálják, úgyhogy tegyük fel, nincs vele gond...
  De egyik-másik karakter már a koncepcióhoz képest is túlságosan komolytalanná teszi az egészet... Pl. a bézbózütővel vagy vidámparki kalapáccsal, összecseszett csini ruhában flangáló elmebeleg barbie biztos rendkívül ütőképes katonai asset.
  És a kivitelezése is sokszor röhejes. Többek között Courtney zs-kat. alakítása...
 • Zombee #8
  Sarkított példa volt. Mondhattam volna Becstelen brygantykat is, ott azért több volt a flepnis :).
  De a párhuzam inkább a bűnöző, elítélt csapatra vonatkozott.
 • zetortraktor #7
  Maggott épelméjűségéért nem kezeskednék.
 • Ender Wiggin #6
  A P12-ben azért voltak nem elmebetegek is, az SQ-ban meg minden karakter az.
 • Zombee #5
  Nem lenne rossz az alapötlet, egy DC-s Piszkos tizenkettő gyakorlatilag, csak rossz színészekkel forgatókönyv nélkül filmet forgatni elég halva született ötlet.
 • wraithLord #4
  Nekik nem gond, amiért a Disney kirúgta Gunn-t...? :D

  Szerintem maga a Suicide Squad téma egy baromság, nem a filmmel van a legnagyobb gond.
 • MasterMason #3
  Egyértelmű, hogy abban a filmben Margot Robbie volt az egyetlen színésznő aki értékelhető figurát teremtett. A többi karakter simán elment volna bármelyik zs kategóriás filmben is. Cara valóban csinos cserébe viszont a nagybetűs tökéletes antiszínésznő. Köze nincs a színészethez, kb olyan mint Ruby Rose vagy a Rihanna.

  Viszont a wonder woman-nél szerintem már nehéz szarabb filmet forgatni. Hiába nagyon bájos és aranyos Gal Gadott, de maga a film felvonultatott minden olcsó nőket sújtó sztereotípiát, végig egy végtelenül buta és naiv kislányként kezel egy elvileg szuperhős nőt.


  Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.01.31. 11:56:07
 • takysoft #2
  Will Smith pocsék volt. A Joker pocsék volt. Cara Delevigne-ról nem is beszélve. A többi szereplőre nem is emlkékszem.

  Harley Quinn figurája volt az egyetlen, aki bejött, pedig amúgy nem tartom szép nőnek Margot-t, szóval nem hiszem, hogy előítéletes lennék (ellen Cara egész csinos, csak pocsék színész)

  Voltak az eredetiben jó poénok, meg alapvetően nem volt annyira rossz, mint a többi Warner film(kivéve persze wonder woman, az tényleg jó)

  Lényeg, hogy Zack Snyder-nek semmi, de semmi köze ne legyen a filmhez :D

  Sajnos az eredetiben nem volt egy valamire való story :( sem...
 • Voltan #1
  Ez már iszonyú nevetséges...