Szekeres Viktor

Kifejezetten nagy siker a Dragon Ball-film

A Dragon Ball Super: Broly elég jól szerepel az amerikai mozikban.

Amerikában is bemutatásra került az új Dragon Ball-film a FUNimationtől, a Dragon Ball Super: Broly, melynek szereplése minden előzetes várakozást felülmúlt. Amellett, hogy a film már szerdán 7 millió dollár bevételt hozott egy különleges esemény keretében, az érdeklődés iránta hétvégén sem lankadt.

Az anime film pénteken a becslések szerint 2,4 millió dolláros bevételt produkált mindössze 467 moziba tartott vetítések révén, ami a három napos hétvégi teljesítményét nagyjából 8 milliósra lövi be, ami a hosszú hétvégéhez tartozó hétfővel együtt 9,5 millió dollárosra nőhet. És természetesen ehhez kell még hozzávenni a péntek előtti bevételeket is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #10
    Gyerekeknek csinálják. De szerintem amúgy sem olyan szörnyű a helyzet. :D
  • Oliwaw #9
    Volt alkalmam megnézni a dragonball Z-t, ez az anime egy rettenet, egy borzadály, aki ezt szereti az IQ szintje talán megfelel a kisegítő iskolákénak (persze segíteni lehetetlenség rajta)
    (mondom ezt több mint 6 ezer anime epizód megnézése után
  • wraithLord #8
    Oktat ki a fene. Arra válaszoltam, amit írtál. A betűkből nem jön át, hogy hogyan érted.

    Így már oké. Mondjuk nem vagyok meggyőződve arról, hogy így is van, de véleménnyel válaszolni nem sok értelme van, az anime történelem és hogy ki nézi a DBS-t, annyira nem érdekel.
    Egy biztos, a DBS nagyon-nagyon sikeres, nem tudták elég gyorsan kinyomni a részeket, nyoma nincs annak, hogy csak egy bizonyos réteget érdekelne. Mert annak ugye pl. az az egyik jele, hogy annyira nem törik magukat új story arc-ok vagy filmek gyártásával.
  • bdzsana #7
    Ne oktass ki dragonballból egy 30 évest aki még ma is dragon ballos pólókban jár és dragon ballos bögréből iszik, songoku bólogat a kocsi műszerfala felett és dragon ballos akciófigurákkal van tele a szobája :D Úgy értettem hogy a franchise régi. Ez nem egy modern anime, a folytatása sem a modern animék rajongóit célozza hanem a régi rajongókra épít. És ehhez képest nagyon is jól muzsikál.
  • wraithLord #6
    A Dragon Ball Super, aminek gyakorlatilag a "folytatása" ez a film, nem régi anime, tavaly tavasszal lett vége.
    Régi anime az eredeti Dragon Ball, a DBZ, a DBKai és a DBGT.
  • bdzsana #5
    B.szki rákattolok egy db-ről szóló cikkre, erre a kommentekben swj meg metoo. Wtf?

    Jelenleg amugy 67 millió dollárnál van a bevétel ami 20. a legtöbbett hozó anime filmek között. Mivel a film még nem futott ki teljesen ezen a listán sokat fog még előrelépni. Egy ilyen régi animéhez képest ez igenis nagyon szép teljesítmény
  • zola2000 #4
    Mindenen ki lehet akadni, aki akar arra is amikor valaki a gtaban elköt egy teherautót és belehajt a tömegbe, "hogy így követték el több terrortámadást" is lol (nem a terrorizmus a lol hanem a kiakadás volt az)

    #metoo kampány tombolása idején nyugaton volt aki még zseniális teknős karakterén is kiakadt mert "szexuális zaklatás" ezért írtam hogy jobb is hogy japán és Ázsia többi része után a nyugat csak harmadlagos piac, mert manapság "rosszabbak" is vannak pl goblin slayer 1. rész XD
  • robgros #3
    Ugyan mire lehetne kiakadni az animéken? :)
  • zola2000 #2
    "Amellett, hogy a film már szerdán 7 millió dollár bevételt "

    Ez nagy siker? A Kimi no na wa 100 millió dollár közeli mozis bevételt ért el kínai mozikban. Nem csoda hogy a nyugat csak harmadlagos piac az anime iparnak, de amekkora swj kiakadások vannak bizonyos animékre nyugatról talán jobb is
  • wraithLord #1
    Miután a sorozatot kb. elvágták, és nem igazán befejezték, és nem azért, mert a kutyát se érdekelt, nem csoda, hogy siker lett a film.
    Pláne, miután azzal "nyugtatták" egymást a rajongók, hogy jönni fog 2 film, ebből az egyik ez a Broly-s, a másik pedig lehetséges, hogy bevezet egy új sorozatot (vagy a Super folytatását). Ha még hozzávesszük azt is, hogy a trailer alapján ez az eddigi legszínvonalasabb DB film, pláne nem meglepő.