Szekeres Viktor

Véget ért a Syfy egyik legjobb sorozata

Nem lesz több Channel Zero.

Az amerikai Syfy csatorna bejelentette, hogy nem folytatja horrorantológiáját, a Channel Zerót, így annak negyedik szezonja egyben az utolsó is volt. Ki tudja, miért, a remek sorozatot elég kevesen fedezték fel, bár persze nem meglepő a dolog, hiszen a szimpla komédiák és a krimisorozatok mindig is népszerűbbek voltak, mint a horror.

A creepypastákat feldolgozó széria utolsó szezonja a The Dream Door volt, ez egy egy frissen házasodott párról szólt, akik rengeteg mindent titkolnak egymás elől. Miután pedig mindez felszínre került, a kapcsolatuk és az életük is veszélybe sodródott azzal, hogy felfedeztek egy furcsa ajtót a pincéjükben. A sorozatnak természetesen eddig még a magyar bemutatója sem volt meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #4
  a syfy-on kiralynak lenni nem nagy muveszet, foleg, hogy most nincs mar expanse. a legjobb sorozatuk nyilvan a happy, de mivel ezek mellett van helsingek, z nationok (bar annak is vege), meg wynonna earpok vannak, igy persze, hogy ez az egyik legjobb. az evadok mondjuk eleg kulonbozo stilust hoznak es szintet utnek meg.

  hirtelen nem si tudom, meg mivan. a katrany nightflyers, a killjoys meg a magicians, egyik sem nagy eresztes, szoval ezert is jo, hogy vegre ott a deadly class, ami tobb, mint fasza.
 • robgros #3
  Eddig fel sem ötlött bennem a megtekintés, de most már csak azért is tervbe van véve :)
 • Andrevv #2
  "Ki tudja, miért, a remek sorozatot elég kevesen fedezték fel"
  Talán az emberek többsége nem elég beteg a horrorhoz.
 • monk00 #1
  Nem tudom miért lenne ez a legjobb sorozat. Én nagy nehezen megnéztem az 1 évadod, de annyi elég is volt belőle.