Szekeres Viktor

Újabb zombis sorozatot fejeznek be

Az iZombie után a Z Nation is beadta a kulcsot.

Mostanság rájár a rúd a zombis tévésorozatokra. Bár még mindig van nagyjából féltucat futó széria a műfajból, azonban az iZombie megszüntetésének a híre után pár hónappal ismét egy zombis darab "kinyírásáról" kell hírt adnunk. Az amerikai Syfy csatorna ugyanis úgy döntött, hogy nem rendeli be a Z Nation hatodik szezonját, mindezt a készítők közölték közösségi oldalaikon.

A rajongóknak azonban nem kell elkeseredniük, hiszen egyrészt még hátra van az eheti finálé, másrészt pedig a Netflix által korábban bekért Black Summer című sorozat az itthon a Z, mint zombi címen futó ökörség spinoffja, előzménye lesz, ennek a szériának is Karl Schaefer és John Hyams a készítője.

A Black Summer főszereplője Jaime King lesz, aki a zombiapokalipszisben játszódó történetben egy lányától elszakított anyát alakít majd, aki útnak indul és mindent megtesz, hogy megtalálja gyermekét. Mindezt amerikai menekültek egy csoportjával teszi, miközben brutális döntéseket kell hoznia a halálos nyárban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BSOD64 #2
    Egy csöppet tényleg kifulladt, már nem tudták hová csavarni, de legalább vicces volt. Remélem sikerül jól befejezni. Kb. ugyanez véleményem az iZombie-ról is.
  • Sequoyah #1
    Kar ertuk, de varhato volt. Hirtelen par ev alatt az osszes bort lehuztak a temarol, ugyebar a horrortol kezdve a vigjatekokon keresztul a zombis romantikus szerelmes tortenetekig.
    Persze logikus, addig kell utni a vasat amig meleg, es nepszeru a tema, de nyilvan ennek vege lesz es megunjuk a temat.