Szekeres Viktor

Új hírek érkeztek a Gears of War-mozifilmről

Új írót kapott a Gears of War.

Elég régóta nem hallottunk hírt az évek óta fejlesztés alatt lévő Gears of War-mozifilmről, de most a TheWrap értesülései alapján arról számolhatunk be, hogy a legutóbbi xXx-filmet is jegyző F. Scott Frazier személyében megtalálták a forgatókönyv legújabb íróját.

A projekt pár éve úgy indult útnak, hogy Rod Fergusson, a The Coalition játékfejlesztő részlegének vezetője elmondta, hogy a franchise támogatása érdekében a következő logikus lépésnek részükről egy film készítése tűnt, hiszen képregények és regények már megjelentek korábban a Gears of War világából. Azt nem árulta el, hogy a film önálló történettel, illetve karakterekkel fog-e bírni, vagy a videójáték konkrét adaptációja lesz-e, azonban arra célzott, hogy jobb, ha a filmeket elválasztják a játékoktól.

Ezután 2016. októberében olvashattuk azt, hogy a Universal Pictures elkezdett dolgozni a szkripten. Akkor a készítők személye még nem volt ismert, nem lehetett tudni, hogy ki írja vagy rendezi a filmet, csak annyit, hogy a stúdió részétől Scott Stuber és Dylan Clark lesz a producer.

Legutóbb pedig tavaly májusban adott életjelet a projekt, amikor kiderült, hogy Shane Salerno forgatókönyve alapján forgatják majd a filmet - ő legutóbb az Avatar folytatásain dolgozott. Azt egyelőre nem tudni, hogy Frazier teljesen új szkriptet fog-e írni, vagy Salerno könyvét dolgozza-e át.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!