Szekeres Viktor

Ismerős arc lett a Witcher-tévésorozat főszereplője

A mostani Superman fog a Witcherben főhőst játszani.

A Netflix bejelentette, hogy Henry Cavill lesz a főszereplője a Witcher-franchise alapján készítendő tévésorozatnak, ő alakíthatja Riviai Geraltot. Az már jó ideje bejelentésre került, hogy a széria angol nyelvű lesz és lengyel gyártásban készül Andrzej Sapkowski Witcher-regényei alapján Lauren Schmidt Hissrich irányításával. Az első részeket Alik Sakharov rendezi, de Alex Garcia Lopez és Charlotte Brändström is kapott 2-2 epizódot.

A sorozat alapjául szolgáló, a 80-as években lengyel scifi magazinos eredettel rendelkező regényciklus elő könyve itthon A vaják címen jelent meg, de a többség minden bizonnyal a játékokból ismeri a franchise-t, főleg a harmadik rész aratott kirobbanó sikert. A fantasy széria természetfeletti képességekkel rendelkező szörnyvadászokról fog szólni.

A hazai regény kiadásának a hivatalos fülszövege némiképp közelebb hozhatja a Witchert azok számára, akik még nem ismernék: "Ismert mítoszokból és mondákból ihletet merítve Sapkowski művészi formába önti kard és mágia központú történeteit. Geraltról szóló történetei bővelkednek lélegzetelállító kalandokban, fanyar humorban, szenvedélyes szerelemben és rejtelmes sorsokban, miközben görbe tükröt tartanak modern életünk elé, és a Közép-Európára oly jellemző cinizmustól sem mentesek. Sapkowski hőse nem a fantasykre oly jellemző Conan-féle tesztoszterontól csöpögő agresszív macsó figura. Harcos és mágus, ki a fantáziavilág erkölcsi és természeti egyensúlya felett őrködik. Az ismerős, de mégis kifordított történetekben strigákkal küzd, átkokat tör meg vagy konfliktusokat próbál elsimítani - megfelelő fizetség ellenében."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • qqricoo #5
    ugyanaz a karakter mint amint a "the man from u.n.c.l.e "-ben hozott, csak középkori miliőben, nekem ott bejött a kisugárzása, de ízlések és pofonok
    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2018.09.07. 15:13:48
  • Ender Wiggin #4
    élőszereplős játkfeldolgozások mind szarok, mert sosem adják vissza a játékot igazán. az már csak plusz utálnivaló, hogy a kedvenc hősök nem úgy néznek ki, nem úgy beszélnek, mint megszoktuk. ha meg még hozzávesszük, hogy az írók általában semmit sem tudnak az egészről, szinte mindig borítékoható a közutálat.

    de ebben talán az a jó, hogy nem a játék az alap, hanem a könyv, aminél végső soron tiszta lappal indulhat a film...
  • wraithLord #3
    Elsősorban nem kinézetre gondoltam, hanem karakterre, jellemre, kisugárzásra. Elég felületes elvárás, hogy ugyanúgy nézzen ki. Ha valaki képes ugyanazt visszaadni, akkor bőven elég a fehér hosszú haj, mandulaformájú pupilla, sárga szem, sebhelyes arc stb, és elég ha csak alkatra hasonló. Ha nem tudja visszaadni, akkor akár Geralttá is plasztikáztathatja magát.

    Nekem az első rész volt a kedvencem.
  • qqricoo #2
    vszeg még nem a 3. részbeli Geralt-al kezdik,

    úgy meg korrekt
    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2018.09.06. 06:29:25
  • wraithLord #1
    El nem tudom képzelni Cavillt Geraltnak. De biztos a castingon eljátszattak minden jelentkezővel egy jelenetet, és Cavill tűnt a leghitelesebbnek. Vagy nem... :D Kiderül.

    De végül is ha Michal Zebrowski elment Geralt of Rivia-nak a régi Witcher sorozatban, akkor Cavill se lesz nála rosszabb.