Szekeres Viktor

Teljes a Witcher-tévésorozat szereposztása

Megvan a Witcher-tévésorozat szereplőgárdája.

Pár hete derült ki, hogy Henry Cavill lesz a főszereplője a Witcher-franchise alapján készítendő Netflixes tévésorozatnak, ő alakíthatja Riviai Geraltot. Most hivatalosan is bejelentették a többi szereplőt: Freya Allan lesz Ciri, Anya Chalotra lesz Yennefer, Jodhi May Calanthe királynő, Mimi Ndiweni alakíthatja Fringillát, Therica Wilson-Read Sabrinát, Millie Brady Renfri herceget, Adam Levy lesz Mousesack, a druida, Björn Hlynur Haraldsson Eist, míg MyAnna Buring Tissaia

Az már jó ideje köztudott, hogy a széria angol nyelvű lesz és lengyel gyártásban készül Andrzej Sapkowski Witcher-regényei alapján Lauren Schmidt Hissrich irányításával. Az első részeket Alik Sakharov rendezi, de Alex Garcia Lopez és Charlotte Brändström is kapott 2-2 epizódot. A forgatásra Kelet-Európában fog sor kerülni, ami a pletykák szerint jó eséllyel Magyarországot jelentheti.

A sorozat alapjául szolgáló, a 80-as években lengyel scifi magazinos eredettel rendelkező regényciklus elő könyve itthon A vaják címen jelent meg, de a többség minden bizonnyal a játékokból ismeri a franchise-t, főleg a harmadik rész aratott kirobbanó sikert. A fantasy széria természetfeletti képességekkel rendelkező szörnyvadászokról fog szólni.

A hazai regény kiadásának a hivatalos fülszövege némiképp közelebb hozhatja a Witchert azok számára, akik még nem ismernék: "Ismert mítoszokból és mondákból ihletet merítve Sapkowski művészi formába önti kard és mágia központú történeteit. Geraltról szóló történetei bővelkednek lélegzetelállító kalandokban, fanyar humorban, szenvedélyes szerelemben és rejtelmes sorsokban, miközben görbe tükröt tartanak modern életünk elé, és a Közép-Európára oly jellemző cinizmustól sem mentesek. Sapkowski hőse nem a fantasykre oly jellemző Conan-féle tesztoszterontól csöpögő agresszív macsó figura. Harcos és mágus, ki a fantáziavilág erkölcsi és természeti egyensúlya felett őrködik. Az ismerős, de mégis kifordított történetekben strigákkal küzd, átkokat tör meg vagy konfliktusokat próbál elsimítani - megfelelő fizetség ellenében."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!