Szekeres Viktor

Még mindig van esély a Die Hard 6-ra

Még nem érdemes lemondani a Die Hard folytatásáról.

Elég rég olvashattunk konkrét új hírt a következő Die Hard-projektről, így nem csoda, ha sokan már azt is elkönyvelték, hogy semmi nem lesz a Die Hard: Year One-ból. Azonban Len Wiseman, a rendezőjelölt a Slash Filmnek adott interjújában elmondta, hogy viszonylag hamar sor kerülhet a forgatásra, csak a forgatókönyv elkészítése vett a tervezettnél több időt igénybe, de ahogy az leokézásra kerül, neki is láthatnak a munkálatoknak.

Az új epizód a korábbi infók szerint a fiatal John McClane-ről szólna, amiben szerencsére Bruce Willis is bőven szerepelne. A tervek szerint film nem csak egyszerű eredettörténet lenne, hanem két idősávos sztori, egyszerre előzmény és folytatás, s leginkább ez volt a forgatókönyvnek az az aspektusa, ami felkeltette a rendező figyelmét, ugyanis ilyet még nem nagyon látott addig. Wiseman korábbi nyilatkozataiból még az derült ki, hogy kiemelt figyelmet kap a főhős kapcsolata a leendő feleségével, tehát részben romantikus sztori is lesz a Die Hard 6.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #9
  67M otthon, 237M külföldön, a film 92M-ba került, az anyagi bukás azért elkerülte, a külföldi bevételek megmentették.
 • Ender Wiggin #8
  ha ez a mérce, akkor pont nem érdemes. ugyanis akit te itt leszólsz, az lehet, hogy nem is moziban nézte (és mondjuk csak a második reklám-blokk alatt döbbent rá, hogy mekkora tré az egész), tehát pénzt nem adott érte, vagyis éppen a hozzá hasonlók miatt nem érdemes folytatni. de moziban is nagyon kevesen nézték, jó nagy anyagi bukta is lett.
 • Zoliz #7
  McClaine inkább már kinvénhedt pocakos tata mintsem Férfi.
 • Zombee #6
  Abban az esetben van értelme foglalkozni vele, ha nem ilyen lakossági színvonalú folytatások készülnek, mint az 5. rész. Azért a Die Hard egy elég komoly akciófilmnek indult, jó színészekkel. A 3. részig a rosszfiúkat is elismert, jó színészek játszották.
 • Zombee #5
  Rosszabb. Az egy DVD-re szánt magyar akciófilm volt. :)
 • wraithLord #4
  Azért a Die Hard túl ikonikus sorozat ahhoz, hogy az 5. rész legyen a lezárása. Az első 3 jó volt, a 4 elment, az 5. rész olyan volt, mintha egy DVD-re szánt ukrán akciófilm lenne...
 • zetortraktor #3
  De nincs értelme békén hagyni, ha még te, a békén hagyásra vágyó is megnézed a folytatásokat. Akkor lenne hiteles a kérés, ha nem is érdekelnének a további epizódok. Más kérdés, hogy akkor meg azt is leszarhatnád, hogy van-e 6 vagy 7, vagy nincs.

  Részemről hadd csinálják, az életemen nem változtat, aki meg szereti, az megnézi. Nem veszem el tőlük a szórakozást.
 • Paddy #2
  A Die Hard 3-al lezárult egy korszak, onnantól lett McClane Superman. Jobb ha békén hagyják ezt a címet.
 • Tikal #1
  uh, inkább ne...