Szekeres Viktor

Teljes a Demóna 2 szereplőgárdája

Elkezdődött a Demóna folytatásának forgatása.

A Walt Disney Pictures bejelentette, hogy hivatalosan elkezdődött a Demóna 2, azaz a Maleficent II forgatása, mely filmnek Angelina Jolie és Elle Fanning lesz a főszereplője, akik visszatérnek az első részből. Az "újoncok" élén Michelle Pfeiffert láthatjuk majd Ingrith királynő szerepében, mellette pedig még Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein és Robert Lindsay, valamint Harris Dickinson tűnik még fel kiemelt szerepben. További visszatérő mellékszereplők: Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple és Lesley Manville.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a filmet Joachim Rønning rendezi, aki Espen Sandberggel A Karib-tenger kalózainak Amerikában elég nagyot zakózó, de nemzetközileg sikeres ötödik részén is dolgozott. A forgatókönyvet az a Linda Woolverton írta, aki az első epizód szkriptjét is jegyezte.

A Demóna (Maleficent) a Disney élőszereplős meseadaptációinak második legsikeresebb darabja volt bemutatásának évében az 1 milliárdos világbevételt produkáló Alice Csodaországban mögött a maga 758 millió dolláros bevételével. Azóta persze láthattuk az ugyancsak az egymilliárdosok klubjába lépő A szépség és a szörnyeteget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!