Szekeres Viktor

Solo: Egy Star Wars-történet - itt a teljes előzetes

Már itt is a Han Solo-film trailerje.

A Walt Disney Studios a Super Bowlos előelőzetes után elérhetővé tette a Solo: Egy Star Wars-történet (Solo: A Star Wars Story) teljes trailerjét. A film iránt érdeklődő hazai rajongók örülhetnek, ugyanis Amerikát megelőzve láthatják a végeredmény, itthon ugyanis már május 24-én mozikba kerül az önálló alkotás, míg odakint 25-én lesz a premier.


A film az Ezeréves Sólyom fedélzetén játszódik réges régen egy messzi-messzi galaxisban, és a hőn szeretett csirkefogó egy vadonatúj kalandját meséli el a sötét és veszélyes alvilágban, többek között azt, ahogy Han Solo találkozik másodpilótájával Chewbaccával, és a hírhedt szerencsejátékossal, Lando Calrissiannal egy olyan utazás során, mely a Star Wars-saga legvalószerűtlenebb hőseit elindítja az egész galaxis sorsát befolyásoló útjukon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #11
    Egyre szarabb amit Disney muvel.....
  • Axlkenobi #10
    Ehrenreich elképesztő mellélövésnek tűnik. Az egy dolog, hogy semennyire sem hasonlít, a nagyobbik baj, hogy úgy néz ki mint egy bájgúnár és töredékét sem képes visszaadni annak a karizmának, ami Harrison Fordot jellemzi. Nézi az ember ezt a trailert és nem Han Solót látja maga előtt, hanem egy totálisan másik karaktert.
  • kropotkin #9
    1.)Az elején, a castingokon megszellőztettek néhány nevet.
    2.)De Niro legalább kitömte az arcát, hogy hasonlítson Brandora.

    Szerinted csak Ehrenreich színészi játéka volt megfelelő, nem akad az államokban olyan "viszonylag tehetséges" fiatal színész- aki ha bár csak nagy vonalakban is - de hasonlít a fiatal Fordra.

    Anno megoldották River Phoenix-el (RIP), az Indiana Jones filmben - tehát nem példa nélkül való. :)
    .
  • Zombee #8
    Hozzáteszem, Jason Statham valószínűleg jobb 47-es ügynök lett volna, mint a másik kettő együttvéve. Persze azok a filmek vele is szarok lettek volna.

    De ebből a trailerből sem érzem, hogy elkapta a figurát. Valahogy SW rajongóként kicsit sem mozgatott meg.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2018.02.06. 22:56:03
  • zetortraktor #7
    Nocsak, neked megvan a teljes casting lista, hogy kiket hallgattak meg a szerepre?

    Azért, mert Han Solót akartak, hogy elkapja-e a karaktert, a színészi játék érdekelte őket, nem az, hogy Jason Statham legyen Hitman csak azért, mert kopasz. Ilyen alapon De Niro sem lehetett volna Vito Corleone a Keresztapa 2-ben.
  • Dynamic #6
    Nyilván azért vették meg a franchiset, hogy az üvegvitrinben nézegessék.
    Mellesleg millió könyv, képregény, játék, rajzfilm stb. készült már korábban is. Nem értem MOST miért fáj, hogy évi 1 mozifilm is készül.
  • kropotkin #5
    Az álkapocskirály. Minimális törekvés sem volt részükről, hogy hasonlítson a fiatal Ford-ra.
  • NEXUS6 #4
    Mi ez SW: Oceans Eleven Edition?
    XD

    Lesz olyan jó mint a Holiday Special remélem. ;)
  • zetortraktor #3
    És tegyük hozzá, hogy nagyon, nagyon, nagyon sok ember örömére. Pföjj! Csúnya Disney.
  • cserkemol #1
    Már bocsássatok meg, de ez a gagyi pörgős zene kinek tetszik a hagyományos filmzene helyett? A zsivány egyes is jobb volt ennél! A képek zseniálisak, de Star Wars rajongóként ezt a filmet már nem biztos, hogy megnézem moziban. Ha meg is veszem, csak bele tekerek elnémított hangokkal. Az első benyomás nekem felháborítóan ócska. Mint egy aranymálna díjas nagy nulla! Elnézést, de nekem ez egy nagy csalódás! Sőt, bosszantó, hogy ilyen alkotással elrontják az egész egyetemes történetet. Elveszi a kedvet az elkövetkezendő további filmektől. Nagyon kíváncsi vagyok, nektek mi jön le erről az első előzetesből? Jó filmet szeretnék nézni, de ez a zene nekem olyan, mint egy erőltetés arra vonatkozóan, hogy haladj a sodró cselekménnyel, mert a pörgő hangzás nélkül nem fog menni.