Szekeres Viktor

Tévésorozat lesz a Trónok harca-könyvek írójának scifijéből

Berendelték a Nightflyers tévésorozatot.

Az amerikai Syfy tévécsatorna berendelte pilot alapján a Nightflyers című tévésorozatot, aminek Jeff Buhler lesz a készítője, aki George R. R. Martin novellájából írta meg a szkriptjét. Érdekesség, hogy korábban már készült film a Nightflyersből, melyet itthon Gyilkos űrhajó címmel lehetett látni. Az 1987-es alkotást Robert Collector T.C. Blake álnéven Robert Jaffe forgatókönyve alapján, főszereplője pedig Catherine Mary Stewart, Michael Praed és John Standing volt.

Az itthon a Netflixre érkező széria első részét Mike Cahill rendezi. A főbb szereplői Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith és Brían F. O’Byrne lesznek.

A jövőben játszódó scifi-horror nagyjából a Föld elpusztításának idején zajlik, amikor pár felfedező a galaxis legfejlettebb űrhajóján elfog egy rejtélyes, földönkívüli űrhajót, mely talán a bolygó túlélésének kulcsát birtokolhatja. Ahogy azonban az áhított cél felé közelednek, kiderül, hogy a hajó mesterséges intelligenciája és nem mutatkozó kapitánya elmondhatatlan borzalmak felé vezetheti őket a űr mély bugyraiba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!