Szekeres Viktor

Előzetest kapott az új Stargate-sorozat

Végre láthatjuk, hogy milyen lett a Stargate: Origins.

Megkapta első előzetesét a Stargate: Origins, mely még inkább csak afféle teaser, de azért több, mint a semmi. Mint ismeretes, nyáron az MGM berendelte a Stargate-franchise-ra épülő 10 részes digitális sorozatot, amit eredetileg szeptemberben akartak bemutatni az MGM-es Stargate Command nevű előfizetéses digitális platformján, de értelemszerűen erre nem került sor még, csak 2018-ban fogjuk látni a végeredményt, ami akár egy egészestés filmként is nézhető lesz az epizódok hossza miatt.


A Stagate-rajongóknak egyébként most jó időszaka van, hiszen képregény formájában folytatódik a Stargate Universe is, mely sztorija egyenesen ott veszi fel a fonalat, ahol a tévésorozatét lerakták. Az írók Mark L. Haynes és J.C. Vaughn, bár az eredeti sorozat készítői nem fognak részt venni a “3. évad” munkálataiban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #15
    Amen...

    Egy SGA folytatást szívesen bevállalnék. De arra is nagyon kíváncsi lettem volna, amit magyarok kezdtek el csinálni, egy animációs filmet, de végül nem lett belőle semmi... ez pedig a Stargate Redemption-t. Az utolsó hír 2009-ben volt a készítőktől. A honlapjuk még él, de 2009 óta nem lett frissítve. Az akkor elkezdett munkálatokból született néhány koncepció anyag, amelyek még elvétve fellelhetőek a neten, de azóta semmi.

    A honlap mint mondottam, még él. Aki esetleg kíváncsi lenne egy kibővített SG-univerzumra (s itt nem a sorozatra gondolok), amely a jövőben játszódik már, az nyugodtan olvasgassa az adatbázist el. Nem lett volna rossz, ha elkészül.
    Stargate Redemption
  • BaliBoy #14
    Most egyébként engem a The Last Jedivel kapcsolatban nagyon hasonló érzés kapott el, mint anno az Univerzummal kapcsolatban.
    Mind a kettőnél próbáltak változtatásokat belevinni a történetekbe, a dramaturgiába... de a vége egy fos lett. :(
    A Stargate-nél ez a franchise végét jelentette. (legalább is jó időre) Én nagyon reménykedem, hogy jó lesz ez az Origins (még ha nem is az igazi SG), jó lesz a fogadtatása és feltámad poraiból a széria. Az SG1 nem kellene folytatni, de az SGA-t simán lehetne.
    Az Indiana Jones féle kalandozós történet mesélés amúgy sem áll messze a franchisetól, hiszen az SG1-ben vagy az SGA-ban is hányszor nyargalásztak valamilyen "ereklye" után.
  • Cyberdog #13
    Az Univerzum nem volt más mint családi és tinidrámázás egyfolytában.
  • BaliBoy #12
    Hát ha logikusan követik a történetet, akkor bizony nem fogják megnyitni. De ettől még lehet egy jó kis sorozat.
    Persze még egyszer: ez nem jelenti azt, hogy a másik oldalról nem fogják aktiválni ;)
    Hiszen azt tudjuk, hogy sokáig nem tudták, hogy micsoda a Csillagkapu. Lehet, hogy az lesz megmutatva, hogy miként jöttek rá. ;)
    Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.12.24. 08:42:28
  • cateran #11
    De ha nem hasznaljak a kaput, akkor ez bizony az Ifju Indiana Jones lesz...Csak helyettesitsd be a Csillagkaput valami mas relikviaval es kesz is...

    Elso blikkre ez 1 Csillagkapus tinifilm lesz....vannak...ketsegeim....
  • BaliBoy #10
    Hát a Torment of Tantalusban elhangzottak alapján Ernest egész életét azon a helyen élte le.
  • wraithLord #9
    Ernest Littlefield kalandjairól lehetne egy sorozatot csinálni, hogy mi történt vele, miután átment a csillagkapun. Feltételezve, hogy nem egész életében azt csinálta, amit akkor csinált, amikor az SG-1 végül megtalálta.

    Hogy ebből mi lesz, azt nem tudom, de remélem, nem találják ki, hogy már Daniel Jackson előtt is ide-oda furikáztak a kukacalagútban mindenféle random emberek, csak senki nem tudott róla.
  • BaliBoy #8
    Miért rombolnák szét? Catherine Langford életéről, a kapu megtalálásáról és körülményeiről nem tudunk szinte semmit. Annyit tudunk, hogy Ernest volt az első, aki átment rajta. De igazából azt sem tudjuk, hogy előtte valaki máshonnan nem nyitotta-e meg már?! Ráadásul a trailerben egyszer sem nyílt meg a kapu...

    Nekem ez az Indiana Jones-os feeling bejön.
    Igen, tök jó lenne ha folytatnák a régi sorozatot, akár az Atlantist akár az SG1, de ha nem tudnak értelmes sztorikkal előrukkolni, akkor inkább ne! Már az Univerzum is megcsúfolása volt a Stargate-nek, pedig mennyi potenciált lehetett volna benne. Így nem kell folytatni.
  • bmw #7
    Ez egy vicc...mint minden manapsag arra fele....
    Inkabb a regieket folytatnak valahogy a tortenetet....
  • dregnarr1 #6
    Bár Daniel fejtette meg, előtte Catherine (öreg hölgy) vőlegénye már sikeresen átment egyszer a kapun, mint első és egyedüli ember a maga idejében. Itt valójában Catherine története az, amit felrúgnak, és ezzel indítják el a Daniel-ág szétbarmolását.