Szekeres Viktor

Itthonra is érkezik Seth MacFarlane Star Trekes tévésorozata

Az Orville a TV2 egyik nagy idei vétele volt.

Idehaza a Prime mutatja be január harmadikán Seth MacFarlane komikus scifisorozatát, az Orville-t (The Orville). A klasszikus Star Treket megidéző, illetve az előtt tisztelgő (vagy másoló - nézőpont kérdése) széria pilotját Jon Favreau rendezte, a története szerint a 25. században az U.S.S. Orville űrhajó új kapitányt kap, s persze minden héten egy küldetést, amiknek lényege a felderítés, aminek során az emberekkel és űrlényekkel teli legénység szembenéz "az űr csodálatos és veszélyes világával".


A sorozat, annak ellenére, hogy a premierje után rengeteg nézőt elveszített, sikeresnek számít Amerikában, így nem volt meglepő, hogy a Fox csatorna második évaddal ajándékozta. Azt még nem tudni, hogy hány részes lesz a folytatás, de jó eséllyel 13 epizód készülhet el, mint az első évadhoz. Az új részek premierje ősszel várható odakint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #6
    Igen, tényleg inkább egy ST utánérzés, több humorral, de azért meglepő mélységgel a várt szinthez képest. Akinek az új ST túl dúrva, meg akciós, annak inkább ez ajánlott.

    3 résznél tartok, de eddig kellemesen csalódtam.
  • BrockSamson #5
    A sorozat trailere azt sejtette, hogy ez egy parodia, pedig valojaban a 80-90-es evek Star Trek sorozatainak feltamasztasa, annyi kulonbseggel, hogy a szereplok nem olyan jolfesultek es idealizaltak (ebbol is ered szamos poen).
  • Cobra. #4
    Nekem nagyon nem tetszett. Ritkán dobok menet közben sorozatot, de ezt a 9. részig bírtam, annyira idióták a "poénok".
  • cateran #3
    Elegge meglepett a sorozat, mert valami idiota bagazsra szamitottam, amolyan Star Trek parodiara, de egyaltalan nem az....sot! :D Varom a kovetkezo evadot :D
  • Cyberdog #2
    Nekem tetszik a sorozat... S úgy a 3. és 4. részre, magára is talált, mind hangulatában, mind pedig a történetekben. Szép fokozatosan be is ért.
  • fhot #1
    Elég beteg poénok vannak benne, de aki szereti a cinikusan szarkasztikus fekete humort, annak tetszeni fog. Vagy nem.