Szekeres Viktor

Kiderült, ki készíti a következő Star Wars-trilógiát

Rian Johnson kezdheti el fejleszteni a Star Wars 10-11-12-t.

A Diseny nem csinált titkot abból, hogy továbbra is a nézői igényeket tartja a legfontosabbaknak, így természetesen bővíteni szeretnék egy újabb trilógiával (és vélhetően még több antológia epizóddal) a Star Wars-univerzumot. A kérdés csak az volt, hogy kinek a közreműködésével, de most már ez sem kérdés, ugyanis kiderült, Rian Johnsont érte az a megtiszteltetés, hogy felkérték a feladatra.

A Star Wars: The Last Jedi rendezője kezdheti el fejleszteni az új trilógiát, és ő írhatja és rendezheti meg annak első epizódját, a Star Wars 10-et. Bár még nem tudjuk, hogy milyen lett Az utolsó jedik, az biztos, hogy ellentétben majdnem az összes, mostanság készült többi Star Wars-epizóddal, Johnson filmje minden balhé és negatív visszhang nélkül készült el. A (nem meglepő) hírek szerint a Star Wars 10-ben Johnson új karaktereket fog bemutatni a részben a Star Wars-univerzum olyan szegletéből, melyet korábban még nem térképeztek fel.

Rian Johnson a The Last Jedi előtt három remek filmet (Beépülve, Szélhámos fivérek és Looper - A jövő gyilkosa) tett le az asztalra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dyra #8
    "A naprendszerünkről készült űrteleszkópos fotókon is több a változatosság (pedig azok legtöbbje nem is színes), mint az utolsó két filmben együttvéve. "

    Minden szavad igaz :) az év beszólás.
  • zetortraktor #7
    Majdnem, bár szerintem nem gáz, ha valaki nincs képben. Kövesd a híreket. Eddig 4 rész készült el, vagy annyit forgattak le, de ez lényegtelen. Az elsőnél ugye elküldték az írót, a másodiknál erős újraforgatások voltak, a harmadiknál semmi, a negyediknél kirúgták az eredeti rendezőt, majd félúton, forgatás közben kirúgták a helyére jött rendezőket, az ötödiknél kirúgták a rendezőt..
  • Paddy #6
    Szívemből szóltál. Plussz pofon az igazi rajongóknak, hogy egyik karakter unalmasabb mint a másik.
  • Cyberdog #5
    "Star Wars 10-ben Johnson új karaktereket fog bemutatni a részben a Star Wars-univerzum olyan szegletéből, melyet korábban még nem térképeztek fel."

    Ahhoz képest, hogy rohadt nagy az a galaxis, eléggé összement és minimalistává vált.

    A naprendszerünkről készült űrteleszkópos fotókon is több a változatosság (pedig azok legtöbbje nem is színes), mint az utolsó két filmben együttvéve.
  • asgh #4
    Gondolom úgy értette, hogy "bemutatva".
  • cateran #3
    Marmint 3 az a 2 ugyebar...Force Awakens - 2015, Rogue One - 2016, Last Jedi - 2017
  • Zombee #2
    Összesen két SW epizód készült az utóbbi 10 évben, és csak a Rogue One-nál voltak gubancok, ráadásul a film ott is remekül sikerült.
  • NEXUS6 #1
    A Looper-t láttam. Jó lehetett volna, csak az utolsó 1,5 órát meg kellett volna vágni, meg valami épkézláb forgatókönyv sem ártott volna erre a részre. Olyan mintha 2 filmből rakták volna össze, amiből ráadásul az egyik egy vontatott, fogalmatlan, fox.

    Ezek után nagy ? hogy SW alatt mit is művel.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.11.10. 11:19:20