Szekeres Viktor

Kevin Spacey nélkül készülhet el a House of Cards 6. évad

Kevin Spacey nélkül folytatódhat a House of Cards.

Viszonylag hamar megszületett a szexuális zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey House of Cards-béli részvétele kapcsán a döntés, a Netflix ugyanis pár órája bejelentette, hogy az Oscar-díjas színész nélkül készülhet el a hatodik szezon. Már persze, ha lesz hatodik szezon, hiszen ahhoz előbb a gyártóval, valamint a készítőkkel kell tárgyalni az ügyben, hogy milyen változtatásokat kell eszközölni a szkriptekben, illetve, hogy lehetséges-e egyáltalán felfűzni Robin Wright karakterére a szezont.

Spacey kiírása vélhetően a rajongókat sem fogja túl nagy sokként érni, ugyanis az 5. évad úgy fejeződött be, hogy Frank Underwood karaktere mondhatni feleslegessé vált, nélküle is tovább vihették volna a sorozatot. Azt egyelőre még nem tudni, hogy az itthon Kártyavár címen sugárzott dráma forgatása mikor folytatódik, hiszen azt hét elején felfüggesztették.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    Erre celzok, a lenyeg, hogy o a hibas... Nyilvan azert allt elo most, mert a kiboritott weinstein-bili erot adott neki. Reg rossz, ha valaki arra. eloz, hogy akkor tovabbra is hallgassa el, inkabb o gyotrodjon, mikozben az, aki kozeledett hozza (eroszakrol nem volt szo), tovabb szedje az aldozatait. Ld. a magyar esetek, ahol detto ujabb leendo aldozatokat kimel meg az, hogy most szol valaki.

    Ha korabban szol, akkor csak annyit er el, hogy lenullazza magat, es mehet asztalosnak. Ha ugyan. Most szolhatott anelkul, hogy szivna. A tettesek szamara ez remek buli, mert hiaba a vadaskodas, bizonyitani nem lehet. Maximum az feltuno, ha sokan mondjak ugyanazt.
  • cateran #4
    Aztan 30 evre ra eszebe jut, hogy most mar szolni kellene...mindezt a mindenfele perek foldjen, a zusaban....Egyreszt Spacey szarjon sunt, ha valoban eroszakot tett valakin (nem, a taperolas nem eroszaktetel...) masreszt az is, aki kepes 30 evet molyolni, aztan bemondani a vakvilagba....
  • zetortraktor #3
    Á, az ismerős, "az áldozat a hibás"-reakció, ami az iq-gyengék jussa. Ha téged valaki megerőszakolna vagy végigtaperolna, akkor gondolom azonnal jelentenéd, sőt, még a sajtót is teleragasztanád az arcképeddel, hogy "Szoptam!". És utána mi lenne? Ha a másik fél azt mondja, hogy "nem is". Akkor van két ellentétes vélemény és a világon semmi nem történik, mert az ilyesmit nem tudod bizonyítani. (Nem mintha itt bárki bármit is tagadna.

    "Ha megtortent sittre vele"

    Az iq-gyengeség újabb jele. Szerencsére az igazságszolgáltatás nem így működik, csak az ostobák gondolkodnak így.

    Egyébként meg mi unalmas? Egyrészt te klikkelsz, másrészt ez egy hír, nem téma. Az embert érdekelheti, hogy mi lesz a sorozata sorsa.
  • bmw #2
    Mar kezd kisse unalmas lenni ez a tema..... Ilyenkor mindenki elo kerul de eddig meg sehol nincsen egyik sem??
    Ha megtortent sittre vele de ha nem tudjak bizonyitani csak pofazni akkor pofa be....
  • Meridian #1
    És azt hogy képzelik? A nézők ezt nem fogják jól venni, az tuti...