Szekeres Viktor

Itthon is látható lesz a világsztárok viszálya

A FOX csatornán mutatkozik be a Viszály.

Az 1962-ben bemutatott Mi történt Baby Jane-nel? nagy sikert aratott a mozikban és Oscar-díjat is kapott, a film felvételei azonban cseppet sem zajlottak zökkenőmentesen. A két híres színésznő, a főszerepet játszó Bette Davis és Joan Crawford rivalizálásáról sokat beszéltek Hollywoodban. A Viszály: Bette és Joan című sorozat nemcsak a színésznők intrikáit mutatja be, hanem azt is feltárja, miként nézett szembe a két nő az életkoruk és nemük miatti diszkriminációval és szexizmussal.


A Viszály: Bette és Joan című sorozatot május 17-től szerdánként 21:55-kor vetíti a FOX. A sorozatban Joan Crawfordot a kétszeres Oscar-díjas Jessica Lange, Bette Davist pedig az Oscar-díjas Susan Sarandon alakítja. Mellettük más hírességek is feltűnnek a szériában: Olivia de Havilland filmsztárt Catherine Zeta-Jones formálja meg, Sarah Paulson Geraldine Page-ként, Judy Davis Hedda Hopperként jelenik meg, a film rendezőjét, Robert Aldrich-ot pedig Alfred Molina alakítja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kdezso #1
    Remélem ennél azért nagyobb élettel töltik majd meg a végleges szinkront, mert ez így baromira karcsú. Mint a 80-as években a hangalámondásos filmek.