Szekeres Viktor

Alakul az Assassin's Creed-tévésorozat

Egyre inkább körvonalazódik a tévés Assassin's Creed.

Adi Shankar, a Castlevania című animációs sorozat executive producere elmondta, hogy újabb animációs tévésorozatot tervez készíteni, és ismét egy játék alapján. Természetesen az Assassin's Creed-et kezdte el beharangozni új projektjeként, azonban ennél többet egyelőre nem lehetett megtudni tőle, így az sem derült ki, hogy milyen platformra szánják. De legalább tudjuk, hogy már dolgoznak rajta.

Mindez persze nem szabad, hogy bárkit is meglepetésként érjen, hiszen a Ubisoftnál az Assassin's Creedes tartalmakat felügyelő Azaïzia Aymar pár hónapja egy Reddites AMA keretében hírértékű bejelentést tett, ami szerint már fejlesztik az Assassin's Creed-tévésorozatot.

Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy mást nem is tehettek, hiszen hiába terveztek több részes franchise-t a Michael Fassbender főszereplésével készített mozifilm köré, a nem túl jól sikerült, a kritikusok, nézők és játékosok által is lehúzott, és nem is túl sikeres darab jó eséllyel nem fog folytatódni. Persze a remény hal meg utoljára, és ha azt nézzük, akkor a 186 millió dolláros nemzetközi bevétel nem is olyan rossz, azonban a mindössze 55 milliós amerikai pocsék, főleg egy 125 milliós költségvetéssel rendelkező film esetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #2
    Én megnéztem, bár nagyon-nagyon sokszor voltam úgy vele, hogy most kikapcsolom. Egyedül azért tudtam végignézni, mert egy busz úton kezdtem neki, és nem volt más szórakozásom. Valami tragédia... és a vége sem jobb. Nem is tudom láttam-e mostanság rosszabb filmet. Ha a sorozatnak semmi köze nem lesz a filmes szálhoz, lehet belőle valami...
    Utoljára szerkesztette: Etinger, 2017.07.31. 10:21:30
  • tomboy013 #1
    A filmet 3 próbálkozásra se sikerült tovább nézni fél óránál, vajon ez érdekesebb lesz?