Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk az Életrevalók amerikai változatát

Tavaszi film lesz az új Életrevalók.

Amerikában március kilencedikén kerül bemutatásra az Életrevalók (Intouchables) feldolgozása Kevin Hart és Bryan Cranston főszereplésével. További szereplők: Nicole Kidman, Julianna Margulies és Aja Naomi King. A filmet Neil Burger rendezte, a forgatókönyvet pedig Jon Hartmere írta - az előző verzió Paul Feig munkája volt.

Az eredeti francia film a 2012-es év egyik legmeglepőbb hazai sikerét szolgáltatta és megmutatta, hogy csak a szóbeszédnek köszönhetően is érhet el több, mint százezres nézőszámot itthon egy közepesen kezdő, nem popcorn mozis premier. Maga a siker önmagában persze nem megdöbbentő, hogy a 2011-ben bemutatott Életrevalók a remek franciaországi szereplést követően a világ szinte minden országában hatalmasat kaszált, összesen 416 millió dollárt gyűjtött.

Ezért is volt meglepő, hogy Amerikában mindössze 10 millióig jutott, amivel éppen hogy csak bekerült a 25 legsikeresebb idegennyelvű film közé - Amerikában ugyanis a közhiedelemmel ellentétben feliratos filmek is érhetnek el sikert. Tehát nem meglepetés, hogy mér régóta tervbe van véve a remake.

Az eredeti film szinopszisa egyébként a következő: ""Az ejtőernyős baleset után tolószékbe kerülő gazdag arisztokrata, Philippe felfogadja otthoni segítőnek a külvárosi gettóból jött Drisst. Azt az embert, aki most szabadult a börtönből, és talán a legkevésbé alkalmas a feladatra. Két világ találkozik és ismeri meg egymást, és az őrült, vicces és meghatározó közös élmények nyomán kapcsolatukból meglepetésszerűen barátság lesz, amely szinte érinthetetlenné teszi őket a külvilág számára". "

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TBWarrior #2
    De hisz már volt remake: You're Not You
    Trailer
    Utoljára szerkesztette: TBWarrior, 2017.06.17. 01:33:55
  • Kelta #1
    A film zseniális, remekmű
    .
    amcsik meg úgyis egy nyáltengeres vackot alkotnak
    ahogy szokták..