Szekeres Viktor

Előzetest kapott Bruce Willis legújabb bé-filmje

Bruce Willis még videótékára dolgozik.

Annak ellenére, hogy nemsokára moziba kerül Bruce Willisszel a Bosszúvágy, az egykori akciósztár még mindig inkább lakossági forgalmazásra szánt béfilmeken dolgozik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek, manapság pedig video on demand formátumban kerülnek bemutatásra. A First Kill is ilyen lesz, az előzetese megnézhető lejjebb.


A film főszereplője természetesen nem Willis lesz, ezúttal Hayden Christensen kerül szorult szituációba, s talán most végre Willis nem gonosz mellékszereplőt fog alakítani, bár el tudjuk képzelni, hogy az lesz a végső csavar, hogy kiderül, hogy ő szervezte meg a főhős gyerekének elrablását. A további szereplők: Ty Shelton, Gethin Anthony, Megan Leonard, Tyler Jon Olson és Shea Buckner. A rendező Steven C. Miller. A filmet Nick Gordon írta, a premierje július 21-én lesz.

Miller egyébként megbízható béfilmes rendezőnek tűnik, aki évente akár 2-3 filmet is lezavar. Nemrég kiderült, hogy ő rendezheti a Szupercella 2-3-at, de az elmúlt években pár akciófilmet már rendezett Willisszel, olyanokat, mint a Mentőakció vagy a Marauders, de ő jegyezte a Nicolas Cage-es Arsenalt is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dante73 #1
    Én nem szórakoznék Darth Waderrel...