Szekeres Viktor

A Korhatár Bizottság berágott az Alien: Covenantre

Az Alien: Covenant is 18-as karikát kapott itthon.

Most került bemutatásra itthon az Alien: Covenant, és némi meglepetésre a film "csak 18 éven felülieknek" szóló besorolást kapott a Korhatár Bizottságtól, ezzel idén az ötödik olyan film lett, mely piros plecsnit kapott. Januárban ez egyetlen mozis premiernek sem sikerült, de februárban A sötét ötven árnyalata ezt már nem úszta meg, s a John Wick 2 is belefutott ebbe. A márciusi filmek közül ugyancsak egy második rész, a Trainspottingé lett ebbe a szigorú kategóriába sorolva, s a pár hete bemutatott Desierto - Az ördög országútja zárt a sort. Eddig.

Az Alien: Covenant nemcsak Alien-mozinak, hanem Prometheus-résznek is tekinthető, hiszen szerepel benne a közönségkedvenc android, David karakterét alakító Michael Fassbender, és Noomi Rapace is. A Ridley Scott által rendezett előző résznek tekinthető Prometheus 2012-ben Amerikában 126, a világ többi országában pedig 277 millió dollárt kaszált, és az IMDb-n a harmadik legjobb osztályzatot kapó Alien-filmként van számon tartva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Igazi minőségi szórakozás lehetett. Legalább ne hirdetnéd, hogy igénytelen vagy!

    Amúgy nem szar, de nem is olyan jó. Leginkább, mert anno annyira elkanyarodott a Prometheus az Alien-től, hogy most csak kínkeservesen tudja Scott visszatéríteni.
  • zsozso29 #5
    No hát mi is letöltöttük megnéztük hát mit mondjunk a film egy kalap s. dédid e kancsó köcsög ridli szkott meg bolonduljon meg ennyi.
  • PacsoT #4
    Azért hagy ne legyen már probléma, hogy egy horror-gore film 18+
  • Paddy #3
    Amilyen fos film lett elég lett volna neki egy 3+ értékelés.
  • Jagdgeschwader #2
    Nem is szerepel benne Noomi Rapace, mutattak róla egy képet meg egy pár másodperces videót oszt csá.
  • Zombee #1
    Berágott? Atyaég.