Szekeres Viktor

Az Alien 5 halott projekt

A Neill Blomkamp-féle’s Alien 5 halott.

Tavaly Neill Blomkamp Twitteren arról tájékoztatta követőit, s közvetve persze mindenkit, hogy a 20th Century Fox felfüggesztette az általa rendezni tervezett ötödik Alien-mozifilm előkészületeit. Több infót erről a döntésről nem osztott meg a nagyérdeművel a rendező, s a Fox sem nyilvánult meg, de akkor elvileg nem arról van szó, hogy nem is készülhet el a film, pusztán késleltetni akarták a produkciót. Most viszont az derült ki, hogy mégsem ez a helyzet.

Ridley Scott ugyanis kerek perec kijelentette, hogy a Blomkamp-féle filmtervnek annyi, s többek között azért, mert nem is volt több egy tervnél. Scott elmondta, hogy nem is készült hozzá forgatókönyv, mindössze ötlet formájában létezett, ami egy tíz oldalas pitch-ből keletkezett. Ennél tovább azonban nem került fejlesztésre, főleg, hogy a Fox stúdió úgy döntött, hogy nem kér belőle. Scott mondandóját azzal zárta, hogy szerinte nem lesz semmi a folytatásból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rajen77 #5
    El tudnátok árulni, hogy miért szar úgy ahogy van a Prometheus?
  • Macropus Rufus #4
    Azért kaszálta el, mert az ő saját Prometheus 2-jét verte volna el simán. És hát ezt nem hagyhatta. Szánalom. Előrre ítélkezem: sztem a Prometheus 2 nem lesz egy nagy szám. Legalább is a bemutatók alapján már most jött a hülyeség.
  • SecuRicsi #3
    Leírtatok mindent előttem a kommentekben. Hahaha. Egyetértek.
  • NEXUS6 #2
    Hosszabb idő után megnéztük újra a Prometheust, hátha valamire csak rosszul emléxem, vagy rossz passzban voltam amikor néztem és ezért vannak a negatív emlékek.

    Hát nem, ez a film úgy szar ahogy van.

    Az új részhez kapcsolódóan már semi reményem/elvárásom nincs, csak poénból fogunk beülni a moziba. ;)
  • Ender Wiggin #1
    Hurrá. Helyette még nézhetjük Scott agyrémeit.