Szekeres Viktor

Az év legütősebb plakátját már biztos, hogy az Alien 5 szállítja

Ha valami felidézi a régi filmeket, akkor az Alien: Covenant plakátja biztosan.

H.R. Giger szellemét is megidézi az Alien: Covenant új plakátja, melyet talán még a hardcore Alien-rajongók is kitennének szobájuk falára. Mint arról már többször is volt szó, az Alien: Covenant főszereplője Katherine Waterston, mellette pedig olyan színészeket láthatunk, mint Danny McBride, valamint Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez és Billy Crudup, illetve Michael Fassbender.

A film hivatalos szinopszisa a következő: "A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője."


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #6
    Szerintem a 3. rész még adta volna ha nem cseszik el a béna CGI-vel. Jó volt a hangulata. Viszont a 4. rész az tényleg egy hulladék.
  • ostoros #5
    Tökéletesen egyet értek.
  • tom_pika #4
    csatlakozom
  • Gauge #3
    +1
  • Ender Wiggin #2
    Reméljük egyszer még megvalósul az az Alien-film, amiben Hicks, Newt, Bishop és Ripley élnek és ezzel az összes 86 után készült szart lenullázzák és kilökik az univerzumból.
  • Etinger #1
    Ez mióta Alien 5? Ennyi erővel a Prometheus is az lehetett volna, és akkor meg Alien 6. Az is clickbait, miért nem azt írtátok? Na ilyen címek miatt indokolt az adblock ezen az oldalon is.
    Utoljára szerkesztette: Etinger, 2017.03.26. 01:20:40