Szekeres Viktor

A Szépség és a szörnyeteg megdöntheti a Batman v Superman bevételi rekordját

Brutális bevételre számíthat a Disney.

Az év egyik legnagyobb nyitányát fogja produkálni az előrejelzések szerint a Szépség és a szörnyeteg című élőszereplős meseadaptáció. A Beauty and the Beast az előrejelzések szerint nem elég, hogy az év első 100 millió dollárt meghaladó nyitóhétvégi bevételét fogja hozni, hanem még a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala márciusi bevételi rekordját is megdöntheti - ehhez 166 millió dollárnál többet kellene termelnie hazájában.

Az első bevételi információk arról számolnak be, hogy a csütörtök esti elővetítésekről 16,3 millió dollár folyt be, ami március tekintve a harmadik legerősebb szám a Batman v Superman 27,7, valamint Az éhezők viadala 19,7 milliós bevétele után. Mivel családi filmről van szó, és nem zsánerdarabról, így jó eséllyel szombaton a Szépség az említetteknél a kezdés ellenére jóval magasabb bevételt fog produkálni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Nem hiszem, hogy bárkinek eszébe jutna, hogy ez ne lenne sokkal jobb, egy mesét elég nehéz elszúrni, de mi köze a bevételnek ahhoz, hogy mi jobb és mi nem? Az az érdeklődési szintet méri fel.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.03.17. 22:24:53