Szekeres Viktor

Egyre jobb tévésorozatok jutnak el itthonra

Mától látható itthon a Nincs több esély.

Ma indul a világhírű Harlan Coben-bestseller alapján készült minisorozat a Filmcafe műsorán. A hatrészes sorozatban Cobent nemcsak a regény szerzőjeként, de a minisorozat showrunnerjeként is jegyzik, ami azért meglepő, mert maga a széria francia gyártású. Az első részt este nyolc órakor kell majd keresni.


A sorozat szinopszisa a következő: "Dr. Alice Lambert (Alexandra Lamy) szokásos reggeli rutin teendőit végzi otthonában. Miközben hathónapos kislányának, Tarának készít reggelit a konyhában, egyszer csak távoli lövések dördülnek el, majd minden elsötétül és Alice összeesik. Amikor a kórházban felébred a kómából, a rémálom-szerű valóság várja: akkor tudja meg, hogy férjét megölték, kislányának pedig nyoma veszett.
A rendőrség tehetetlen, sőt ő az első számú gyanúsított. Alice magára maradt és fogalma sincs, hogy mivel áll szemben, miközben egy bérgyilkos van a nyomában. Nincs más választása, egyedül ered lánya elrablóinak nyomába. Harcolni fog a végsőkig. De amíg saját poklában egyre mélyebbre kerül, a múlt sötét titkairól lassan lehull a lepel…
Te meddig mennél el, hogy megmentsd a gyermeked?
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!