Szekeres Viktor

Rekordidő alatt itt van szinkronosan is a Halálos iramban 8 legfrissebb előzetese

Már magyarul is nézhető a The Fate of The Furious új trailerje.

Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Azonban a Halálos iramban 8 esetében a fenntartások nagy része nem érvényes, hiszen a legtöbb színésznek már megvan a magyar hangja, így csak az új szereplőket kellett "kiosztani". És mivel a premier is a nyakunkon van, ezért lehet, hogy már el is készült a szinkron.


Az itthon április 13-án mozikba kerülő film szinopszisa a következő: "Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat...
A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)