Szekeres Viktor

Nem fértek el sokan a Halálos iramban 8 új plakátján

Elég kevés szereplő fért rá a Halálos iramban 8 új plakátjára.

Új plakátot kapott a Halálos iramban-sorozat nyolcadik epizódja. A filmet a tavalyelőtt a Straight Outta Comptonnal hatalma sikert arató F. Gary Gray rendezte, aki korábban már sikerre vitt egy autós akciómozit, Az olasz melót. A UIP-Duna Film itthon április 13-án mutatja be a filmet, az amerikai premierre pedig április 14-én kerül sor. Az új trilógia első filmjét 2019. április 19-én fogja követni a kilencedik rész, 2021. április másodikán pedig a tizedik.

Ha már Halálos iramban, akkor mindenképpen érdekes végignézni az eddigi filmek bevételein. 2001-ben 144 millió dollárig jutott el az első film, bár Amerikán kívül még 63 millió dollár bevételt sem hozott az akkor még 38 millióba került nitrós kergetőzés. A folytatás adta magát, a 76 millió dollárba kerülő 2003-as Halálosabb iramban az USA-ban, csak 127 millióig jutott el - cserébe nemzetközileg jobban szerepelt, hiszen 109 milliós bevétel képződött Amerika határain kívül. A Halálos iramban: Tokiói hajsza az eredeti szereplők nélkül természetesen alulteljesített Amerikában (62 milliós bevétel), azonban nemzetközi szinten, köszönhetően Amerika hiányának a sztoriban, nem szerepelt sokkal rosszabbul, mint a második rész (96 millió dollár.)

Ekkor mindenki elkönyvelte, hogy a franchise-nak annyi, de 2009-ben a negyedik rész 155 millió dolláros amerikai és a 208 milliós nemzetközi összbevétellel új életet lehelt a franchise-ba, melynek azóta minden egyes része sikeresebb, mint az eggyel korábbi: HI5 - 210 milliós amerikai és 416 milliós nemzetközi bevétel, HI6 - 239 milliós amerikai és 550 milliós nemzetközi bevétel, HI7 - 353 milliós amerikai és 1,16 milliárdos nemzetközi bevétel.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #4
    De legalább jól néz ki a plakát. Miért nem úgy írták, hogy "The F8 of the Furious"? :D
  • Ender Wiggin #3
    Oké, tudjuk, te mindent vársz...
  • zsozso29 #2
    király már alig várjuk nagyon jó film
  • tomboy013 #1
    The FATE of the Furious... xD Komolyan összefosom magam már annyira szánalmas irányt vett ez a sorozat. És ennek még rajongói is vannak az a legdurvább :D