Szekeres Viktor

Most tényleg mindent beleadtak a Halálos iramban 8 utolsó előzetesébe

Az utolsó Halálos iramban 8-előzetesből kiderül, hogy miért ez minden idők egyik legjobban várt filmje.

Újabb mozis előzetes érkezett a nyolcadik Halálos iramban-filmhez, vagyis a Universal stúdió továbbra sem sajnálja a pénzt a reklám. Mindez persze nem csoda, hiszen a hetedik rész Amerikán kívül még a hetedik Star Wars-epizódnál is sikeresebb volt. Hogy a nyolcadik elérheti-e ezt a szintet, nem tudni, de az biztosnak tűnik, hogy például a Zsivány Egyesnél jobban fog teljesíteni.


A The Fate of the Furious eredeti címre hallgató filmet a UIP-Duna Film itthon április 13-án mutatja be, az amerikai premierre pedig április 14-én kerül sor. Az új trilógia első filmjét 2019. április 19-én fogja követni a kilencedik rész, 2021. április másodikán pedig a tizedik. Szereplők: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Scott Eastwood, Charlize Theron and Helen Mirren.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Candi #5
    Elértük már azt a pontot, amikor a folytatások többen vannak, mint az új filmek? Már úgy ancuzammen.
  • Ender Wiggin #4
    :-)
  • wraithLord #3
    Legközelebb a Függetlenség napját fogják megcsinálni egy Furious résznek, ahol a a földönkívüliek antigravitációs űrdodzsemekkel támadnak, hogy Dom-ék megint jöhessenek a custom sportkocsijaikkal és muscle carokkal. :D

    Aztán kiderül, hogy az igazi ellenség az amerikai kormány, mert az E.T.-knek is a család a legfontosabb... :D
  • burninhell #2
    lol.
  • BaliBoy #1