Szekeres Viktor

Zombis, sátános és gázos sorozatok érkeznek a VIASAT6-ra

A VIASAT6 februárban nemcsak az új 24-et indítja el.

A csatorna közleménye szerint premierfebruár lesz a VIASAT6-on, hiszen négy sorozatpremierre is sor kerül a férfias csatornán. A 24: Újratöltve kezdéséről már írtunk, de nem csak Jack Bauer utódja köszön be, hanem egy új horror, egy cinikus komédia, valamint egy visszatérő horrorkomédia.

A Damien: A sátán kegyeltje (Damien) február 22-től minden szerdán 22.00-kor lesz látható. A széria az 1976-os horrorklasszikus, az Ómen folytatása az azóta felnőtt Damien Thorn (Bradley James) életét követi nyomon, aki fotóriporterként dolgozik, és nem is sejti a körülötte lévő sötét titkokat. Csakhogy egy szíriai megbízatás és egy rejtélyes találkozás hatására kísérteni kezdi a múlt, így szembe kell néznie valódi sorsával: ő maga az Antikrisztus.

A cinikus, szókimondó komédiák kedvelőihez szól a Gázos páros (You’re the Worst), amelynek országos premierje február 20-án lesz a VIASAT6-on. A szarkasztikus humorú sorozat két kibírhatatlan természetű fiatal, Gretchen (Aya Cash) és Jimmy (Chris Geere) párkapcsolatának kezdeti időszakát meséli el.

És a premierek mellett a harmadik évaddal folytatódik a VIASAT6 műsorán a Z, mint zombi (Z Nation). A posztapokaliptikus világban játszódó zombisorozat első két évadához hasonlóan most sem lesz hiány izgalmakban és röhögésben. No meg persze gusztustalan jelenetekben sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!