Szekeres Viktor

2018-ban is Supernaturalt fogunk nézni

13. szezonja is lesz a Supernaturalnek.

Amerikában töretlen a Supernatural sikere, amit a sorozatnak otthon adó tévécsatorna úgy hálált meg, hogy berendelte a jelenlegi készítőktől a 13. évadot is, tehát 2018. májusáig biztosan képernyőn marad a tiniknek szóló, jópasis dráma. Persze az említett siker relatív, hiszen a 2 millió néző a CW csatornán számít kifejezetten jó eredménynek, egyébként a 100-nál is több országos csatornás produkció közül a sorozat csak négyet-ötöt előz meg nézőszám alapján.

A nézettség persze egy dolog, a végső szót a folytatással kapcsolatban a két főszereplő, Jensen Ackles és Jared Padalecki mondhatta ki, akik a jelek szerint még mindig nem unják karaktereiket. Érdekesség, hogy az itthon jó ideje nem sugárzott széria pont a napokban folytatódott egyszerre három epizóddal, de mi még mindig csak a nyolcadik évadnál tartunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bdzsana #6
    Én is 5.-ig bírtam.
  • NEXUS6 #5
    Hát én is kb ott untam meg. Srácok felváltva bőgnek, lelkiznek, hogy már mennyire nem bírják. Valaki mindig feltámad, a Világot meg megint meg kell menteni, valahol az erdő szélén, vagy egy elhagyott tanyán, nem túl látványosan.

    XD
  • Paddy #4
    Az első évad hangulata volt a legjobb. Visszatérhetnének ahhoz a menyből az angyal helyett.
  • Zymkasithlord #3
    pff. MINEK??? nem döglöttek meg támadtak fel még elégszer? Vagyis gondolom az 5. évad után is az maradt a koncepció,mert én addig bírtam.
  • Cobra. #2
    Pedig már nagyon nem tudnak mit kitalálni, lassan nyugovóra térhetne a sorozat.
  • Montanosz #1
    A ballonkabátos ficko elmehetne új colombonak is :-D