Szekeres Viktor

A The Walking Dead új főgonosza a 8. évadra is visszatér

Negan a 8. évadban is szerepelni fog a The Walking Deadben.

A többség számára nyilván magától értetődő a hír, de biztosra mégiscsak most vehetjük, hogy a The Walking Deadhez idén állandó szereplőként csatlakozó Jeffrey Dean Morgan hosszú távra tervezhet a sorozattal, s ezt ő maga erősítette meg, ugyanis egy rádióinterjúban elmondta, hogy Negan karaktere a 8. szezonban is a sorozatban fog szerepelni. És, ha berendelik a kilencediket, valószínűleg abból sem kell nélkülöznünk.

A 7. évad Amerikában és Magyarországon is február 12-én és 13-án fog folytatódni az AMC-n, illetve a FOX csatornán, tehát itthon megmaradnak a világpremierek. És már az is kiderült korábban, hogy a 8. szezon októberben kerül adásba idehaza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • A1274815 #12
    "főgonosza"

    Az nem a kvantuum-fizikai képtelenség, mászkáló, szétrohadt, állatok által totál felzabált zombiait okozó történet írójának kéne lennie?
  • pixx #11
    Akkor spoiler:

    Legyőzik, ugyan elvágják a torkát, de túléli, és egy pincében fogják tartani. Ahonnan később megszökik.
  • Ender Wiggin #10
    ugyanmár, minimum 10x kinyírhatták volna már, de az ostoba dramaturgia megkímélte a szánalmas majmot. ámbár lehet, hogy rick "lefokozza" és eunuchot csinál belőle. úgy is benne lehet a 8.-ban,,,
  • G22 #9
    Én se örülök, jó lenne lezárni erre az évadra Negant, unalmas lenne ha elhúznák..
  • pixx #8
    A képregény szerint a 104. szám körül járnak, és most tartanak a 160. körül, ahol még életben van.
    De az, hogy életben van, de nem hatalmon.
  • Dynamic #7
    Nem hiszem ,hogy a színész szereplésének ténye bármire is engedne következtetni. Ez még kevés ahhoz, hogy lecsökkentse a történet alakulásának millió lehetőségét és hogy ne tudjál még így is meglepődni. Ha már a csatát említetted és esetleg(!) nem halna meg most Negan, akkor ez csak azt jelentheti, hogy nem nyernek Rickék?
  • ntex #6
    Már hány lehetősége lett volna az embereknek megölni, mégsem tették.
  • ntom #5
    Nem olvasgatok sem interjúkat, sem panel beszélgetéseket, nem nézek talking dead-et, nem olvasom a képregényt. Heti 50 percet szánok rá, viszont szeretnék néha meglepődni, vagy szurkolni ennek-annak az oldalnak.
    E csodás cikk fényében az évad maradékát nézhetem úgy, hogy úgysem fog történni semmi említésre méltó. Hadd legyek már egy kicsit felháborodva ezen, és ne kelljen egy sötét sarokba vonulnom azért, mert még mindig nézem, ahelyett hogy csak cikkeket olvasgatnék róla, és kommentelgetnék alá, hogy milyen lúzer mindenki, akit még esetleg leköt.
    Szerk: Egyébként nem feltétlenül kell lemészárolni a 200 embert, látható már most is, hogy ha kapna egy headshot-ot, a többiek 90%-a inkább szétszéledne.
    Utoljára szerkesztette: ntom, 2016.12.31. 15:05:09
  • hvitya #4
    "És, ha berendelik a kilencediket, valószínűleg abból sem kell nélkülöznünk."

    Lesz még ennek 16. évada is
  • kalapos01 #3
    Ezt a színész mondta el, szóval aligha spoiler.

    De alig pár részben szerepelt eddig. Elég vicces lenne, hogy ha pár ember lenyomna egy több százas csapatot, csak azért, mert "elindulnak". Ehhez elég sok idő kell. (Írnám, hogy ember nincs a Földön, akiben ilyesmi felmerült volna, de úgy tűnik, van. Mondjuk, aki még képes nézni ezt a sorozatot, attól elég sok minden kitelik.)

    Meg egyébként is, elég kétbites írói munka lenne, ha egy gonosztevő csak arra lenne jó, hogy megöljék. Sokkal érdekesebb életben tartani és újabb és újabb dinamikákat bemutatni közötte és a többiek között. Annyira senki nem hülye, hogy rögtön kinyírja, hogy aztán hozzanak valaki újat, vagy kapáljanak.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.12.31. 11:41:49