Szekeres Viktor

18+: Itt az az új Alien-mozifilm első előzetese

Végre láthatjuk, hogy milyen lesz az Alien: Covenant.

Az ígéreteknek megfelelően a 20th Century Fox ma bemutatta a Prometheus folytatásának első előzetesét. A filmet Ridley Scott rendezte, a forgatókönyvet pedig Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Zöld Lámpás) írta. Az Alien: Covenant főszereplője Katherine Waterston és Michael Fassbender lesz, akik mellett a filmben olyan színészeket láthatunk, mint Danny McBride, Demián Bichir, Jussie Smolett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Callie Hernandez, James Franco és Billy Crudup.


Az eddigi információk szerint az Alien: Covenant története szoros kapcsolatban fog állni az 1979-es A nyolcadik utas: a Haláléval (Alien). A helyszíne egy elhagyott bolygó lesz a galaxis egy távoli sarkában, melyet a Covenant nevű gyarmatosító űrhajó fedez fel, s melyet első pillantásra paradicsomnak vélnek. Azonban a valóságban egy sötét és veszélyes világról van szó, melynek egyetlen lakója egy David nevű android, a Prometheus-expedíció túlélője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #23
    Durvan?:D Semmit sem kell leegyszerusiteni..1:1-ben a Pocahontas (in space)

    Comparison


    Utoljára szerkesztette: cateran, 2016.12.30. 05:31:00
  • Ender Wiggin #22
    Igen, ha durván leegyszerűsítjük az Avatart, akkor Pocahontas, mint sok más olyan történet, amiben a fejlett civilizáció egyes emberei azon moralizálnak, hogy mi jó a bennszületteknek, és mi nem. De mégis, az Avatar és az összes hasonló témájú film tele van szépséggel, van üzenetük, és függetlenül attól, hogy a sztori mennyire alapul valós eseményeken, legalább jól meg vannak írva. A Prometheus viszont minden szempontból ordítóan szar. Már a forgatókönyvet ki kellett volna dobni a kukába, és atomot dobni a kukára.
  • qqricoo #21
    ha még nem láttad nézd meg a http://port.hu/adatlap/film/tv/pocahontas-pocahontas/movie-41751 -t , ismerős lesz a story :)
  • molnibalage83 #20
    A P. a vágóasztalon halt meg. A rendezői kiadás extrái egy rakás dolgot elmagyaráznak.
  • molnibalage83 #19
    A Martian a 2015-ös év legjobb filmje volt nálam.
  • molnibalage83 #18
    Az D9 fantasztikus volt. A többi filmje még középszerű sem volt.
  • Prof William #17
    Az Avatar tényleg rém egyszerű.

    Jönnek az emberi telepesek és el akarják venni nagy kék űrindiánok aranyát. De aztán a főhős elkezd farkasokkal izé Navikkal táncolni és ő is nagy kék indián lesz + kap egy kék sunát is, és aztán a végén azok a sajátjai ellen harcol.
  • qqricoo #16
    könyveket nem olvastam, de két királynős ( 2 ellentétes boly) még nem volt, ha pl. egy biofegyverként alkalmazott egyik elszabadul, és csak Ripley-ből kitenyésztett másik tudná megállítani, össze tudnék neked egy filmet hozni (miből lesznek a Ripley-s királynő katona egyedei, össze tud-e dolgozni, tud-e kommunikálni egymással az emberi és az idegen faj, a végén meg egymás mellé állna a két idegen királynő és jöhetne a folytatás :D egy mega emberiség vs idegen mozival :D ), és még csak a reggeli kv-t iszom :D
    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2016.12.27. 08:13:52
  • zenya #15
    Nem veszekedni akarok csak egy vélemény :D
  • NEXUS6 #14
    Hát énszerintem a szeretet ünnepén marhára nem fogok ezen veled összeveszni, hogy két fos közül melyik a hígabb!? :D