Szekeres Viktor

Magyar plakátot kapott az idei karácsonyi komédia

Már magyar plakátja is van a Miért pont ő?-nek.

Az Amerikában december 25-én bemutatásra kerülő komédia, a Miért pont ő? (Why Him?) itthon december 22-től lesz látható a mozikban. A filmben Bryan Cranston alakítja az apát, James Franco pedig az udvarlóját a Zoey Deutch által játszott lánynak. További szereplők: Adam Devine, Megan Mullally, Casey Wilson és Andrew Rannells és Keegan-Michael Key. A filmet az a Johm Hamburg rendezi, akinek korábban már voltak sikeres komédiái (Derült égből Polly, Spancserek), a forgatókönyvet pedig Ian Helfer jegyzi a rendezővel.

A film hivatalos szinopszisa a következő: "Ha kell lágy, ha kell extrakemény, mi az? Hát, persze, hogy az apai szív. Ned Fleming a széltől is óvja imádott lányát, és boldogan figyelte, ahogy felnőtté válik. És most végre megismerheti a lány szerelmét: aki eléggé dilis, teljesen elviselhetetlen és meghökkentően gazdag.
A családfő bekeményít. Nem hajlandó eltűrni a srác gátlástalan szeszélyeit, ellenfele viszont nem nyugszik bele, hogy a csaja apja morcos. A huzakodás küzdelemmé, azután totális háborúvá válik. A srác bármit megenged magának. A lányos apa semmit nem akar megengedni neki. A srác feleségül akarja venni a szerelmét. Az apát a gutaütés kerülgeti… Legfőbb ideje, hogy eltöltsenek együtt egy hosszú víkendet.
"


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!