Szekeres Viktor

Jóval előrébb hozták az Alien: Covenant bemutatóját

Már májusban láthatjuk az új Alien-filmet.

A 20th Century Fox augusztus negyedikén tervezte bemutatni Ridley Scott új Alien-filmjét, a Covenantet, azonban a napokban a premier dátuma (legalábbis az amerikaié) megváltozott, és jelen állás szerint már május 19-én láthatja a közönség a végeredményt. Május 19-én olyan filmek fognak még moziba kerülni, mint az Annabelle második része, A mogyoró-meló című animációs film második része, az Egy ropi naplója negyedik része, valamint a Baywatch rebootja. Lehet tippelni, hogy valamelyik film megfutamodik-e.

Az eddigi információk szerint az Alien: Covenant története szoros kapcsolatban fog állni az 1979-es A nyolcadik utas: a Haláléval (Alien). A helyszíne egy elhagyott bolygó lesz a galaxis egy távoli sarkában, melyet a Covenant nevű gyarmatosító űrhajó fedez fel, s melyet első pillantásra paradicsomnak vélnek. Azonban a valóságban egy sötét és veszélyes világról van szó, melynek egyetlen lakója egy David nevű android (Michael Fassbender), a Prometheus-expedíció túlélője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gyikcsor #6
    Király, köszi a visszajelzést; nagyon örülök, ha tetszett!! :-)
  • Macropus Rufus #5
    Ez igaz. De a nő régész volt, nem pedig robotszakértő. Nem hiszem hogy egy ilyen robotot egyszerű lenne összerakni. De hát majd kiderül a filmből. Mindenesetre fenntartásaim vannak vele kapcsolatban, ismerve a Promethest.
  • ostoros #4
    A szürkék 50 árnyalata nagyon jó volt :)
  • Gyikcsor #3
    Addig is - a várakozást megkönnyítendő- hadd ajánljam szíves megtekintésre az Alien film közvetlen előzményének szánt gyurmafilmem, a Famalien-t.
    https://www.youtube.com/watch?v=8ClCE7_hUUQ
  • nkmedve #2
    A Prometheus-ban két túlélő volt, úgyhogy semmi gond nincs azzal ha vissza lesz téve a feje. :) Gondolom Shaw-nak is érdekében állt helyrepofozni David-et, másképp egyedül nem sokra ment volna egy idegen űrhajón/bolygón (az már más dolog, hogy látszólag igy se húzta sokáig).
  • Macropus Rufus #1
    "Azonban a valóságban egy sötét és veszélyes világról van szó, melynek egyetlen lakója egy David nevű android (Michael Fassbender), a Prometheus-expedíció túlélője."
    gondolom azt is kitalálták, hogy hogyan lett vissza téve a feje... Én félek, hogy hasonló gagyi lesz mint a Prometheus.