Szekeres Viktor

Szuper plakátot kapott a Star Wars: Zsivány Egyes + hírek az új előzetesről

Plakát már érkezett, de nemsokára itt az új előzetes is a Zsivány Egyeshez.

Megérkezett az új plakát a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történethez (Rogue One: A Star Wars Story), mely a következő előzetes bemutatóját is előre jelzi egyben, hiszen már arra sem kell sokat várnunk. A filmet Gareth Edwards rendezi, akire a Disney a Godzillát követően csapott le, de korábban Edwards az ultraolcsó Monstersszel futott be, s kapott azonnal kiemelt költségvetésű munkát.

Az itthon december 18-án bemutatásra kerülő Zsivány Egyes főszereplője Felicity Jones, aki mellett olyan színészeket láthatunk még a filmben, mint Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen és Riz Ahmed, valamint még Alan Tudyk is kiemelt szeret kapott, ő egy CGI-figurát fog életre kelteni hangjával és mozgásával.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #3
    Zsovány Egyes
  • kalapos01 #2
    Az előzetes megjelenése előtt írtak arról, hogy meg fog jelenni az előzetes. Ezzel nincs semmi gond. De a hír a cím alapján a plakátról szól, nem az előzetesről.
  • Garfield #1
    Jól értem, hogy aznap jön ki egy cikk a plakatrol és a "nemsokára" megjelenő trailerrol, amelyik nap ténylegesen meg is jelenik a trailer?

    Nincs az SG kissé lemaradva?