Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz a következő élőszereplős Disney-adaptáció

2018-ban érkezik az élőszereplős Mulan.

A Walt Disney Pictures bejelentette, hogy 2018. november 12-én bemutatja a Mulan élőszereplős adaptációját. A dátumról eddig is tudni lehetett, hogy valami hasonló filmet fog fedni, hiszen a Disney stúdió korábban közölte a sajtóval, hogy egy cím nélküli tündérmesés projektet terveznek oda, de eddig az titok volt, hogy élőszereplős adaptációban, vagy animációs filmben gondolkodnak-e.

A 3D-ben bemutatásra kerülő élőszereplős Mulan fejlesztése már 2015. márciusában elkezdődött, a forgatókönyvet Lauren Hynek és Elizabeth Martin írja, a történet pedig természetesen Hua Mulan kínai legendájára fog épülni, melynek középpontjában egy harcosnő áll, aki férfinak álcázva magát átveszi korosodó édesapja helyét a hadseregben. A történetet 1998-ban már egy animációs filmben feldolgozta a Disney, az alkotás természetesen nagy sikernek bizonyult, Amerikában 121, világszerte pedig 184 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #4
    Márpedig Errol Flint volt az egyetlen igazi Robin Hood!
  • Szefmester #3
    Nem is azt linkelném, hanem a Kevin Costnerest. :D
  • kalapos01 #2
    És akkor most mindenki menjen megnézni a kínai filmet, ami nem érdekli? Te komolyan azt hiszed, hogy a kettő hasonlítani fog, hogy ugyanaz lesz a sztori vagy a karakterek? Vagy, hogy a Disney előtt jóval már nem voltak filmek Mulanról? Ó, szent együgyűség.

    (Ha a Disney bejelenti, hogy készít a Robin Hoodból élőszereplős adaptációt, akkor ne linkeld be rögtön a Russel Crowe-féle filmet.)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2016.10.06. 08:44:57
  • Dewri #1
    Nagyszerű. Megint egy újdonság...

    Mulan 2009


    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2016.10.06. 07:11:58