Szekeres Viktor

Képi bizonyíték, hogy remek választás volt az Assassin's Creed-film főszereplője

Pár új promóképet kapott Aguilar az Assassin's Creed-mozifilmből.

Mivel egyelőre még nem érkezett új előzetes az Assassin's Creed-mozifilmhez, két új promóképpel kell beérnünk, amik a Michael Fassbender által alakított Aguilart ábrázolják - ő az ugyancsak a színész által játszott jelenkori Callum Lynch egyik őse lesz. A Justin Kurzel által rendezett játékadaptáció Amerikában december 21-én kerül bemutatásra, itthon pedig december 29-túl láthatjuk. A filmben a főszereplő Michael Fassbender és Marion Cotillard mellett még szerepel Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael K. Williams és Ariane Labed.


A film hivatalos szinopszisa szerint egy forradalmi technológiának köszönhetően sikerül előhozni egy férfi, Callum Lynch genetikus memóriáját, aki meg tudja tapasztalni egyik őse, a 15. századi Spanyolországban élt Aguilar kalandjait. Ezen emlékeknek köszönhetően a főszereplő rájön, hogy egy rejtélyes titkos társaság, a Bérgyilkosok egyik leszármazottja, s hihetetlen mennyiségű tudással, valamint képességgel rendelkezik, hogy szembeszálljon a nagy hatalmú Templomosok szervezetével a jelenben. A történet szereplő mind új, a játékban nem szereplő karakterek lesznek, hogy segítségükkel eredeti sztorit mesélhessenek el a készítők.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Laza #2
    És hol van az a címben beharangozott képi bizonyíték? Mert nem látom ...
  • wraithLord #1
    "...egy forradalmi technológiának köszönhetően sikerül előhozni egy férfi, Callum Lynch genetikus memóriáját, aki meg tudja tapasztalni egyik őse, a 15. századi Spanyolországban élt Aguilar kalandjait."

    Ha nem trash sci-fi elemmel oldanák meg, hanem pl. mágiával, akkor kevésbé lenne fárasztó... (Az AC is, és az AC film is.)